Çatalca İnceğiz Göleti Gezim (17 Mayıs 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,038
Ynt: Çatalca İnceğiz Göleti Gezim (17 Mayıs 2008)

bence off-road tek araç çok riskli önce güvenlik olmalı başına bişey gelse dagbaşında çekicimi çagırıcan :smiley:)
en azından 2 araç olmalı arazi şartlarında aracın performansını denersin ama maceranın mantıklısı makbul bence
jose andrio silva' Alıntı:
selm cok guzel olmuş gezi biraz offroad yapsaydın guzel olurdu arakadsım

Etiketler

haklısın abi cok guzel bir duşunce biz hep tek arac takıldıgımız için alışkınız dagalrda cekmeye 4x4 cekerle korkma abi ya yalnız lastiklerin iyi degil senin 35 lik mudzilla veya rock crewling mudzilla olabilir veya simex olabilir camur lastigi tabiki senin dusuncen ben haftanın 2 gunum ormanda veye daglarda gecer offrad yaparım şehir ortamını sevmem en doga ve offroad yaparım zamnın onlşarla gecirrim ama bir bilsem bu foto gonderme siteye gonderemiyorum haftatada bir kere geliyorum carşıya eger yardımcı olursam arkadasım sevinirim foto işnde kib

Mesajlara fotoğraf ekleme konusunda, aşağıda linkini verdiğim bölüm sana yardımcı olacaktır...

TEKNİK YARDIM - FORUMDA KARŞILAŞTIĞINIZ SORUNLAR - Photobucket ile Mesajlarınıza Fotoğraf Ekleme
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1020.0

Fotoraf-0006.jpg

jose andrio silva arkadaşım, fotoğraflar güzel fakat yaptığın geziyi, yer ve tarih bilgileriyle anlatman daha doğru olacak.
Bu bilgileri yazarsan, senin adına yeni bir başlık açıp, gezi olarak düzenleyebilirim. Sevgiler...

bu inceiz göleti gezisinde bi eksik vardı onuda bu hafta tamamladık. geçen gezmeye gittigimiz için burda keşke mangal alsaydık diye üzülmüşdük
bu hafta mangalı kapıp gölete gittik.
butarafda 4x4 guruplaşması konusunda zayıf oldugumuz için gene tek araç olmak iyi deyildi ama mangal süperdi çok sakin bi ortamdı normalde çok kalabalık olur aslında bu gölet resimlerle bu haftaki gezimide ekliyorum

gletmangal004.jpg

gletmangal030.jpg

bu arada meşur inceiz magralarınıda uzaktan görüntüledim
gletmangal036.jpg

gletmangal038.jpg

gletmangal037.jpg

İnceğiz Mağaraları: Bulunduğu köye adını veren bu mağaraların 9.yy.da Cenevizlilerden kaldığı bilinmektedir. Barınma amacı ile yapılan bu mağaralar daha sonra kilise olarak kullanılmıştır. Bu amaçla kullanıldığı tavandaki haç işaretlerinden anlaşılmaktadır.

haklısın arkadaşım ama genelde organizasyonlar anadolu yakasında oluyo nedense butarafı bilen keşveden biliyo

Güzel mekanda güzel etkinlik olmuş , paylaşım için teşekkürler .

2 hafta evvel aynı gölete tekrar gitim sular inanılmaz yükselmiş resimlerde aracın durdugu yerler sular altında ne güzel bi manzara oluşmuş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.