Çatalca - Ormanlı Sahili Off-Road Gezisi (25 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 230
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,587

Etiketler

Ynt: Çatalca - Ormanlı Sahili Off-Road Gezisi (25 Ocak 2009)

Kuvvetli sağnak yağmur altında buluştuk Bauhaus beylikdüzünde. Bu gezinin güzel olan bır kaç yönü vardı, Arazı aracıyla yeni tanışan ve onu ılk defa test etme imkanı bulabilecek arkadaşlarımız ve bunun yanısıra tamamen standart olan araçları ile böyle bir atılım yapacak olan arkadaşlarımızın heyecanı....!
Eksik olan ekipmanlar ( çizme, yağmurluk v.s..) bauhaustan temin edildikten sonra saat 10:30 sıralarında yola koyulduk.....

GezenbulrOrmanl001.png

oy oy oooy sağsalim geri gelmişler şükür , artık seyretmekten başka işimiz yok , hele bir yükleyin de görelim ;

yediğiniz içtiğiniz sizin olsun görüntüler bize yeter....... :smiley:

Olmaaaaazzzz.....! önce yediğimiz içtiklerimizle başlayalım....

Gezenbıulır Ormanlı 005.jpg

Bence arazi araçlarının gerçek performansları vıcık vıcık çamurtan çok kumda belli oluyor.... 5.2 gibi devasa motorlar bile kumda neredeyse güclerinin sonuna dayanıyorlar. Çamurda sonuçta lastikler pati yapar ama kumda bununda ötesinde lastiğin önünde herzaman için bir tepe vardır, aşmak için, ilerlemek için güç gerekir. Çamurda debelenen "ben güçlüyüm" diyen araçları birde kumda seyredin. Motorlar artık bir yerden sonra nasılda nefes nefese kalır takatlerinin sonuna gelirler. Bence gerçek motor gücü kumda belli oluyor, hele hele bu kum Ormanlı'nınsa...!

Zaten bu gezinin birazda amacı buydu >>> hep çamur, hep çamur...! birazda kum, kumsal olmalıydı.....!

Gezenbıulır Ormanlı 006.jpg

CJ herzamanki gibi yeni nesilleri kolladı, Mükemmel bir performans sergiledi CJ5, bir defa daha ben asla ölmeyeceğim, herzaman yanınızdayım, bana güvenin der gibiydi.....!
Kumdaki gücü hayranlık uyandırdı hepimizde.... ;)

Gezenbıulır Ormanlı 007.jpg

Tam sahile indiğimizde şansımıza güneş ısıttı birden heryanı ışıltılarıyla....ve ortaya muhteşem bir manzara çıktı.....

Gezenbıulır Ormanlı 021.jpg

Ergun abi diff sorununu hallettim ama pazar sabahına yetişteremedim :(geziye yetişemdiğim için gerçekten üzgünümmm bu haftada şanzımanı indireceğim 3, vites senkromencini değiştirip 3 vitesli bi cj 3 olarak yollara düşeğim bi dahaki gezide 3,5 ve ben tekrar yollardayız :smiley: bu seferlik fotolarla yetineceğiz :( offff offf

imrenerek fotoları ve videoları bekliyorummm :(

Gerçekten mükemmel bir gün oldu katılan butun arkadaşlara teşekkürler... En kısa zamanda resimler ve videolar eklenecek :smiley:

cagri_ali' Alıntı:
Ergun abi diff sorununu hallettim ama pazar sabahına yetişteremedim :(geziye yetişemdiğim için gerçekten üzgünümmm bu haftada şanzımanı indireceğim 3, vites senkromencini değiştirip 3 vitesli bi cj 3 olarak yollara düşeğim bi dahaki gezide 3,5 ve ben tekrar yollardayız :smiley: bu seferlik fotolarla yetineceğiz :( offff offf

imrenerek fotoları ve videoları bekliyorummm :(
Tam senlikti....! Kum tepelerinin birinden iner diğerine çıkardın kahkahalar atarak.....:smiley:

3,5 atler celik jantlar üstünde tam br asfalt jipi olarak cilalı bir şekilde yatıyor kapının önünde :(

sevindim keyifli geçmesine keşke olabilseydim ....

ergun abi resim resim koyun bırakın lafı çalışın bekliyoruz bu arada gece seni aradım tel kapalıydı senin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR