Çatalca - Ormanlı Sahili Off-Road Gezisi (25 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 230
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,582

Etiketler

Ynt: Çatalca - Ormanlı Sahili Off-Road Gezisi (25 Ocak 2009)

evet ahmet arkadaşımızada burdan teşekkürler servisci bi arkadşımızın aramızda olması teknik konularda çok iyi oluyo

ormanlresim1015-1.jpg

Gezi mükemmeldi ama tadında bırakabilene.Özgür ve özgün uzun yaşamanın sırrı gezenbilirdesaklıymış.Dağda ve çamurda tekerini döndürebilen herkesin çatalca ormanlı’yı görmesini isterim.mükemmel bir yer

ahmet kardeş sen zaten wattabeden virüsü kapmıssın okadar nivanın kitabını yazmıssın.
hayata çamur başka bi renk katıyor

CANADALI' Alıntı:
Valla Deniz... Ben cj alırsam ;

Hanım ilk önce şöyle bir bakar cj ye , ve sonra düşünür..

hımmmmm , tek kapı, üstü açık ,geniş lastik , spor , sis farları bol bol..

Sonrada Ananın evine git der... emin ol...

arkadaşım doğru bir tespit yapmışsın ,cj sahibi olduktan sonra eve bir kuma gelmiş gibi bütün vaktini ona ayırmak zorunda kalırsın sonrada iş işten geçmiş olur ::smiley:

Mithatcan' Alıntı:
ergun abi lastik bakıyorum da varsa bilgin bi yardım ol be abi allah rıxası için :smiley:

Seni bir yere yönlendireceğim,
Her türlü alternatifi bulabilirsin orda. Serkan'ada oradan aldırdım (Cooper MT) ve çok memnun.
Her markayı anında bulur sana. (tabii selamımı söylersen...)
Kardeşler Lastik (Atatürk San.Sitesi.)
Sahibi Ercan (kendiside Offroad'cu )
Müdür Behçet
0212 286 11 98

ergun abi araziye girceğim için çıkm ucuzz tmiz bişey arıyorum. aslında buldum bi takım pirelli scorpion. bu arada bizim mehmet abide köşeli kasa almış bitane ona dün gece hayırlı olsun dedim ama bide burdan diyim.. hayırlı olsun mehmet abi allah kaza bela vermesin... :smiley: bide ona bakıcaz lastik işte..

evet lütfen biraz daha resim ve video....çok güzel yerler.teşekkürler

Evet Ne oldu... videolar vardı... Denizciğim videoları Serkana devrettin ama o videoları tek başına izliyor galiba...:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR