Çekme Karavan için Konut Tipi Normal Doğalgaz Sobaları Kullanılabilir mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilyasfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,100

Ynt: Karavanda Isınma Sistemi (Ayrıca Karavanımı Az Anlattım:smiley:

sn dalgıç iyi niyetli ve yardım sever tavrınızdan dolayı teşekür ederim fakat ben yazdıgım gibi karaanımı satıgımdan bu proemi erteledim satmasamda bu kış fazla gezemicemden dolayı (işlerimden dolayı)gene yapamıcaktım bide bu konu başlıgını bu siteyi ilk buldugumda açmıştım baya zaman geçti 6 ay olmuştur yani oyüzden artık buranın acemisi deglim :smiley: bu konu başlıklı yazımda baya geri sayfalarda kalmıştı ama oguz abim karavanını yaparken bu konudaki aşamasına geldi sanırım oyüzdende burdan bilgi sormuş bana bende cvp verince yazım gene güncelenmiş oldu ama webosto konusunda bi bilgi alşverişi yaparız size zahmet olmazsa yazın izmir e gelmiştim karavanımla bilsem sizi ziyaret eder bu konu hakında konuşurduk hemde tanışmış olurduk gende görüşürüz sevgi ve saygılarımı sunarım İLYAS

Bana hoşgeldin diyerek aralarına kabul etme inceliğini gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ederim,burada gerçekten çok büyük bir yardımlaşma ve samimiyet var,buda beni çok mutlu etti,daha tanışmadığımız çok arkadaşım var hepsine sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.Sevgili ilyas'çığım,ben buraya yeni katıldığım için Webasto konunuzu yeni gördüm,hem sana hem bu konuda teretdütleri olan diğer arkadaşlarımıza yardımı olur düşüncesiyle bilgilerimi aktardım.Ben 6 ay önce Balıkesir-ERDEK'e yerleştim,kalan hayatımıda burada geçirmeyi planlıyorum,eğer yolunuz erdek'e düşerse beklerim,tabiki bu davetim tüm arkadaşlara geçerlidir.Fakat izmir ve civarında olan arkadaşlara bu konuda yardımcı olabilecek adres ve tel.verebilirim,benim adımı verdiğinizde ben olmasamda en iyi şekilde yardımcı olurlar,saygı ve selamlarımla...

mrb sanırım isminiz abdi müsade ederseniz abdi abi diim abdi abi öncelikle hoşg eldin aşamasını unutmuşum ben ;Dlafa daldık hoşgeldin abi aramıza ilgin için tşk ısıtma konusunda düşüncem şuan biraz ertelemek ,balıkesirde olman daha iyi olmuş abi çünkü bizimde akçay da yazlıgımız var yazın oraya geliyorum gerçi karavan oldugundan beri sadece mola için ugrar oldum :smiley:bu arada karavanın varmı yokmu bilemiyorum eger yoksa balıkesir edremit yolu arasında koçtaşın karşısına filan dişüyo yada az ilersine bi çekme karavan var satılık bende meraklıyımdır geçerken gördüm zınk durdum hemen baktım sagına soluna eh işte fena degildi elini yüzünü toplarsan işini görür gibi ,az bakım sagına soluna derken birileri geldi yanıma illa sana verek siz satarsınız degerlendirirsiniz dedi(karavanımı görünce aracıma takılı) bendaha kendiminkini iyi bi seviyeye getirdim baya emek harcıyarak zevkini çıkarmaya çalışıyom ugraşamam die ilgilenmedim internete filanda vermemişler beceremiyolar sanırım yanı o karavanın kıymetini bilebilecek tipler degildi bilgin olsun abi 4.25-yada 5-25 di sanırım degrlendirim dersen aklında olsun görüşmek üzere selamlar

sevgili ilyas fb,benim kendi elimle yaptığım bir karavanım var.Yılların verdiği tecrübe ile kendi ihtiyaçlarımı en iyi karşılayabilecek şekilde kendi ellerimle yaptım.Bu yaz da eşimle beraber 2 ay süren,çanakkale den borduma kadar bir tatil yaparak aracı ve malzemeleri test ettik.2 ay boyunca hiçbir sorun yaşamadan harika bir tatil yaptık.Yinede ilgi ve alakana çok teşekkür ederim.Yardımcı olabileceğim bir konun olursa elimden geldiğince uğraşırım.Yolun buralara düşerse bir çayımı içmeye beklerim,sevgilerimle..

mrb.kendi karavanınız olduguna çok sevindim bu keyfi yaşamışsınız bide kıytırık karavancaılar mevzusunuda size katılıyorum ülkemizde herkezin durumu çok parlak degil ufak şeylerle mutlu olabilmeyi blmekte bence güzel bişey bu yüzden size katılıyorum şuan aklıma geldide söyeyim dedim (şunu beirtmek isterim orayada yazmak isterdim çünkü sırf bişey yazıym die bişey yazmak bana göre degil yani gerçekten konuya katkım olucagı zaman ve hakım olgum konularda bilgim konularda yorum yapmayı seviyorum yanış anlamayın burda belirtmek istedim)işalah yazın sizi ziyaret etmek isterim sizinde ankaraya yolunuz düşerse veya akçaya bi telefon etmeniz yeter görüşmek üzere selamlar

Ben karavancılıkta yeniyim fakat 25 yıl zevkle yaptığım uluslararası TIR sürücülüğü nedeniyle fahri karavancı sayılırım,birebir olmasada karavan hayatına çok yakın bir yaşamım oldu.Webasto işine gelince,biz yıllarca TIR'larda kullandık

konunun dışına çıkıyorum ama Sayın Dalgıç tan aldıgım yukarıdaki alıntı üzerie yazmak istedim 1978 senesine kadar 6 sene almanyada kaldım her sene 2 araba ilr kardeşimle izne geldik .tırcıların yankapagı açıpta yaptıklarını düzenlerini benim diyen kadınlar kadar güzel ve zevkle aptıgını ve bunsuz yapamıyacaklarını hep düşünmüümdür sayın Dalgıç beni doğruluyor caravan il devam ediyor benimde avusturyada verdiğim molaları aklıma getirdi.
Hepinize iyi guner.
Erol

http://www.fritz-berger.de/fbonline/__shop__/product/fritzberger_katalog/TrumaticS216942/detail.jsf?utm_source=Trumatic%2BC%2B4002&utm_medium=SEO&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=SEO&partnerid=33O
Trumaticfiyatı hakkında fikir için

sayın erol,eski günlerinizi anımsatır diye bir fotoğraf koyuyorum,umarım sizi o günlere götürür ve gülümsetir.Bu arada iç mekanları küçük olan (münübüs gibi) araçlarla seyahat etmek zorunda kalan arkadaşlara ilham olur sanırım.Biz TIR cılar senelerdir ve halen bu şekilde yemeğimizi ve çayımızı yaparız.Bir küçük tüpün etrafına geçirilen karton kutu fırtınada dahi sönmeyecek bir ocağımız olmasını sağlıyor.-30 derecede bile kabinlerin içinde yemek yapmayı düşünmeyiz nedeni kabinlerin içinin yemek kokmaması.Karavanımda da halen ayni sistemi uyguluyorum.Zaten genelde yaz aylarında karavanlarımızı kullandığımız için hiçte sorun olmuyor.Komşularımda görüyorum evlerde bile balık ve diğer kızartmaları balkonlara koydukları küçük tüplerde yapıyorlar evin içinin kokmaması için.Buda TIR cıların doğru iş yaptıklarını gösteriyor.Eeeee ne demişler İNSANIN NELERE SAHİP OLDUĞU DEĞİL,NELERE İHTİYAC DUYDUKLARI önemlidir.Bizede yemek ve çayımızı yapacak bir ocağa ihtiyacımız var değilmi.Kalın sağlıcakla... ABDİ UÇAR

gülen (70).jpg

sayın Uçar Zaten bu zevk olmasa gümrüklerdeki sıtıntınız çekilmez yan kapağı açarak dediğimin fotografını yollamışınız hakıkaten o günleri yaşadim sayenizde sağ olun .

sayın ilyas fb elbette trumatik ve webasto ya alternatif kaelsa düşünür seniz ankarada bayisi hemen hemen her sanayide var ayrıca kazım karabekir caddesinde a.kadir özcanın yanında dolmuş alıp satım işleriyle uğraşanlarda da ikinci el bulabilirsiniz çünkü duyduğuma göre ankaradaki dolmuşların %90 ında kaelsa marka ısıtma sistemi kullanılıyormuş ego otobüslerinde de aynı marka mevcut yani baya yaygın

mrb.verdiginiz bilgiler için teşekürler şuan için erteledim bu düşüncemi kışın kar buzda biyere çekme karavanla gitmek zor oluyo bu senede pek imkanım olmadıgından gezmeye takmaktan vaz geçtim hemde şuan karavanaım satılık yeni alan arkadaş artık bunları yapar die düşünüyorum ben zaten iyibi seviyeye getirdim karavanı o yüzden vazgeçtim görüşmek üzere selamlar
kyaz75' Alıntı:
sayın ilyas fb elbette trumatik ve webasto ya alternatif kaelsa düşünür seniz ankarada bayisi hemen hemen her sanayide var ayrıca kazım karabekir caddesinde a.kadir özcanın yanında dolmuş alıp satım işleriyle uğraşanlarda da ikinci el bulabilirsiniz çünkü duyduğuma göre ankaradaki dolmuşların %90 ında kaelsa marka ısıtma sistemi kullanılıyormuş ego otobüslerinde de aynı marka mevcut yani baya yaygın

Ynt: Çekme Karavan için Konut Tipi Normal Doğalgaz Sobaları Kullanılabilir mi?

ben ısınma konusunu gazla çalışan şömine tipi zibro soba ile çözdüm sabahları kahvaltıda çokiyi oluyor.
kayak merkezinde bile üşümeden sabahlıyoruz. dört kişilik can karavanı çok iyi ısıtıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR