Çekmeköy Off Road Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ATİ79 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,245

Etiketler
Ynt: Çekmeköy Off Road Gezisi

atılgan araç cj6 denizaltı değil :smiley:))))) kerimi görmek isterdim orda şahsen ben böyle olduğunu bilsem sırf görmek için bile gelirdim bana battık deyince camura zannettim desene suyun altına battık :smiley:)))

hasanfb' Alıntı:
Güzel bir kurtarma gezisi olmuş...

Keşif yapmadan suya girmek bence hata...CJ de varmı sıkıntı ateşlemeden sanırım stop etti...

Filtre ağzından su aldımı...

bizde öle yaptık zaten hasancım sudan geçen üçüncü araç suda kaldı.. öncesinde keşifimizi yaptık... genede aydınlatıcı bilginden ötürü teşekkür ederim...

SDC10569.jpg

güzel bir deneme ama sınırları fazla zorlamışsınız.paylaşım için teşekkürler ve ayrıca geçmiş olsun.

Merhaba Atilgan bey,

Gecen yazismamizda Ferozami fazla uzmeyiz demekle acaba boyle bir etkinlikten mi bahsediyordun :eek: super olmus ama sansinizi ve aracin
bence baya bir zorlamisiniz. paylasim icin tesekkurler - gecmis olsun,

Tge.[attachment=1]

ABCD0002.jpg

tge' Alıntı:
Merhaba Atilgan bey,

Gecen yazismamizda Ferozami fazla uzmeyiz demekle acaba boyle bir etkinlikten mi bahsediyordun :eek: super olmus ama sansinizi ve aracin
bence baya bir zorlamisiniz. paylasim icin tesekkurler - gecmis olsun,

Tge.[attachment=1]
Ferozada geçerdi ordan :p teşekkür ederim sağol...

resimlere bakarken tam egimde yok artık girmez diye düşünmüştüm ki girmiş abimiz kalsada ne farkeder :smiley:

valla biz çok kolay geçtik sudan bir sorun yaşamadık :smiley: diğer araç stop etti elektirk aksamı ıslanınca ... inanılmazda güzel bir geçiş oldu çok heyecanlıydı suyun şiddetide çok fazlaydı :smiley:

Atılgan Bey ciğim CJ lerin deniz altı olduğu konusunda bizi ikna etti ama Kerim pek ikna olamamış o yüzden kaldı :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Geri