Cherokee 2,1 tdı Weya 2,5Tdı arac arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Smihter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,159

Etiketler

Ynt: Cherokee 2,1 tdı Weya 2,5Tdı arac arıyorum

hasarlı veya kazalı dizel cherokee yokmu ya motoru gidik felan da olur hertürlü dizel kare kasa cherokee olur.

evet ya aracı bastan toplayacagım için benim için sıkıntı yok.:=)

yookk levent hocamda yorumda bulunmus ama bu baslık bastan sona bence şaka :smiley:

Ynt: Cherokee 2,1 Tdı Weya 2,5tdı Arac Arıyorum

yaaa aradaşlar bu nasıl bir muhabbet adam cherokee ye binmek istiyor güçlü osun diyor az yaksın diyor tamam az yaksn ama az yamaktan kastın e bugün en ufak kategorideki motosiklet ler bile 15 kr yakıyor senin altındaki araç yaklaşık 2ton 4*4 ve arazide kulanıyorsun bırakta yaksın kardeşim yakıt konusunda çok takıntın varsa elektrikli atv ye binilebilir bence saygılarrr

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri