Cherokee Acill Yardım...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sportage Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,778

sportage

Nejat
Yer
ankara
Arkadaşlar 30bin tl ye kadar hangi model cherokee alabilirim bana masraf çıkartmayacak uzun süre kullanabileceğim bir model konusunda lütfen yardımcı olun araştırıyorum ama kafam karıştı aman şu motordan uzak dur aman şu yılda çıkanlar hep arıza veriyor filan deniyor..ilginize şimdiden teşekkürler...

Etiketler
Ynt: Cherokee Acill Yardım...

3.1 dizel -2,7 dizel almayin bence.4,7 nin performansi begeniliyor uzun vadede dizelden daha az masrafli olur diye dusunuyorum.ben olsam soyle yapardim bunlar amerikan buyuk motorlu ve masraf acabilecek araclar butceniz sadece 30bin tl ise 25-26 ya duzgun bir 5.2 bulup 4bin tl de yedekte bekletirdim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alacağım.Birde 4 litre cherokee sport hakkında bilginiz varmıdır..

1 haftalık 4.0 Xj kullanıcısıyım ve de memnunum,yakıtı da cok ideal ayrıca.Hiçbir yerde XJ 4.0 hakkında olumsuz bir görüş ne gördüm ne duydum.Yerinizde olsam 97-2000 model arası bir Xj alırdım

Teşekkür ederim aracın konforundan memnunmusunuz sessizliği vs gibi amirtisorler çok sertmi acaba...

Aracımda 4.5 inc yükseltme ve 265/75/16 lastik takılı olduğu için doğal olarak konfor beklentim yok :smiley: Ayrıca yolda en ufak bir çıkıntı ya da yamuklukta arka taraftan sesler geliyor ama sağlamlık ve mekanik benim için daha ön planda olduğundan rahatsız olmuyorum seslerden,konfor derseniz 5.2 ZJ tavsiye ediyorlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler