merhaba ben aranıza yeni katıldım çok güzel bir paylaşım sitesi olmus yapanların kuranların ellerıne saglık
benım 1979 model bır cj 5 ım var ıhaleden alındı motoru 4.2 L amc cj8 motoru ıle degıstırmısler ben almadan once
jeep i ankarada saseden toplattım 8-9 ay kadar sürdü. 2005 hazıranda bıttı bu gune kadarda ben antalyada ve ankarada kullandım sureklı yenı bır seyler eklendı debrıyaj ve mars aksamında sıkıntılar cıktı bı kac kez motor ındırmek zorunda kaldık
kabaca ozellıklerını yazayım
1979 model
4.2 L amc motor
orjınal 3 ılerı sanzıman
elektronık atesleme
hıdrolık dıreksıyon
besttop tente
besttop konsol
brc lpg
full krom aksesuar
worn tamponun uydurması (ama birebir)
33'' maxxıs mudder lastık
mangels jant
suni deri döşeme
metalik boya
aracın orjınal çizgileri hiç bozulmadı göğüs dahil radyo yeri hatta radyosu bile takılı
ben bu araca sonradan yaptırdıgım tamırlerı katmıyorum 24 000 ytl harcadım arac fıyatı dahıl
simdi cj 7 almak ıstıyorum yada yada eski model toyota hilux alıp modıfıye etmek istiyorum (antalyada bir arkadasda gordum cok guzel olmus)
sizce bu arac a ne kadar bı fıyat ıstemelıyım bırde nasıl bı arac sızce ?
aracın herhangı bı arızası yok su anda sapasaglam
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
benım 1979 model bır cj 5 ım var ıhaleden alındı motoru 4.2 L amc cj8 motoru ıle degıstırmısler ben almadan once
jeep i ankarada saseden toplattım 8-9 ay kadar sürdü. 2005 hazıranda bıttı bu gune kadarda ben antalyada ve ankarada kullandım sureklı yenı bır seyler eklendı debrıyaj ve mars aksamında sıkıntılar cıktı bı kac kez motor ındırmek zorunda kaldık
kabaca ozellıklerını yazayım
1979 model
4.2 L amc motor
orjınal 3 ılerı sanzıman
elektronık atesleme
hıdrolık dıreksıyon
besttop tente
besttop konsol
brc lpg
full krom aksesuar
worn tamponun uydurması (ama birebir)
33'' maxxıs mudder lastık
mangels jant
suni deri döşeme
metalik boya
aracın orjınal çizgileri hiç bozulmadı göğüs dahil radyo yeri hatta radyosu bile takılı
ben bu araca sonradan yaptırdıgım tamırlerı katmıyorum 24 000 ytl harcadım arac fıyatı dahıl
simdi cj 7 almak ıstıyorum yada yada eski model toyota hilux alıp modıfıye etmek istiyorum (antalyada bir arkadasda gordum cok guzel olmus)
sizce bu arac a ne kadar bı fıyat ıstemelıyım bırde nasıl bı arac sızce ?
aracın herhangı bı arızası yok su anda sapasaglam
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]