KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar ben ismail aslan.sorularınıza ancak cevap verebiliyorum.ayaklı baskının yay sayısını artırarak yumuşatamazsınız.baskı yüzeyi bozulmuş ise veya ayna çok aşınmış ise ayar tutmaz.baskı yüzeyini tornada düzeltmeniz mümkün.balatanın da yayları bozulmuş ise silkeleme olabilir.debriyajın sertliğini de idrolik sistemle çözebilirsiniz.arazide viteslere zor geçiyorsa travers ve şanzıman bağlantısında bir hata olabilir.sanırım 2 soruyu cevapladım...
ccanlıoğlu kardeşim cj8 t4 şanzımanı soruyor sanırım.t4 4 ileri bir şanzımandır ve cj8 lerin fiber kasalı versiyonlarında bulunur.genellikle geri vites ve gurub dişlisinden sorun yaşamasına rağmen yedek parçasının devamlı temini mümkündür.cj gurubunun 4 vites versiyonlarının içinde t 176 dan sonra gelir.yaşayarak görün tecrübeyi böyle kazanabilirsiniz.sagılar...........
arkadaşlar ben ismail aslan.sorularınıza ancak cevap verebiliyorum.ayaklı baskının yay sayısını artırarak yumuşatamazsınız.baskı yüzeyi bozulmuş ise veya ayna çok aşınmış ise ayar tutmaz.baskı yüzeyini tornada düzeltmeniz mümkün.balatanın da yayları bozulmuş ise silkeleme olabilir.debriyajın sertliğini de idrolik sistemle çözebilirsiniz.arazide viteslere zor geçiyorsa travers ve şanzıman bağlantısında bir hata olabilir.sanırım 2 soruyu cevapladım...
sizin cj fotoğrafı yokmu istanbulda avrupa yakasındasınız anlaşılan...bu arada t-176 alümünyum gövdesi vardır biliyorsunuz t-177 çevirmek için hangi dişli takımını değiştirmek gerekir ismail bey...
birde netlift vincin randumanı nedir..cjmi takılı...bende var kullanıyorum bakımını nasıl yapıyorsunuz
t176 yı t 177 ye çevirmek için gurub dişlisi,prizdrek,2 ve 3 üncü vites dişlilerinin değiştirilmesi gerekir..bunun için ulıus otomotiv taksime
sorabilirsiniz.ulus oto taksim.0212 238 03 50
netlift vinç için iyi duyumlarım var.vinçin piyasaya sürülmeden deneme aşamasında eski offroadculardan levent beyin her türlü testini yaptığını ve onayından geçtiğini biliyorum.en iyi bilgiyi ondan alablirsiniz.levent beyin telefonu.0532 213 55 11
selam arkadaşlar.ben yeni bir vinç aldım netlift marka 9500 lb.önce kaliteye inanamadım ama kullandıktan sonra şimdi çok memnunum.yerli malı ve 2 yıl garantili.bu da büyük bir avantaj.dizaynı da çok şık.fiyat "1000 lira.satıcısı ulus otomotiv aynı zamanda jeep yedek parça satıcısı.taksimde ve maslak atatürk oto sanayi 2 nci kısımda yerleri var.telefonlarını aşağıda yazdım.alirıza ve mustafa abiler her ikiside yardımcı olmayı seven kişiler.uğramanızda yarar görüyorum.tel.taksim.0212 238 03 50 maslak.0212 328 40 13
bunu siz yazmışsınız aldım diye size sormak istedim...
bu arada parça satanlardan çok gerçek cj ustalarının fikri önemli benim için... çalıştığım parçacılar bunu öneriyor zaten...
vinçle ilgili yazım dikkatinizden kaçmamış.bende sizin gibi kullanıcıyım ne derece zorluyoruz bilemem.ancak levent bey satış için okey verdiğine göre en ağır şartlarda denemiş olmalı.bu nedenle telefonunu verdim.
vinçle ilgili yazım dikkatinizden kaçmamış.bende sizin gibi kullanıcıyım ne derece zorluyoruz bilemem.ancak levent bey satış için okey verdiğine göre en ağır şartlarda denemiş olmalı.bu nedenle telefonunu verdim.
Sıfırdan toplayıpta bukadar kısa sürede satmanız ilginç ve üzücü daha iyilerini yaparsınız umarım...Aydın Willys cj konusunda parça ve araç olarak gayet zengin bir şehir..Her çiftçi nin tarlasında bulunabiliyor...
Çinede arkadaşlarım var sordurayım bir ara kimlere gitmiş araç...