bull
SON NOKTA
cj 8 aracımdaki şanzımanı daha sağlam olduğu söylenen t 150 3 ileri şanzımanla değiştirmek istiyorum acaba son hızları arasındaki fark nedir,araca bir katkısı olurmu görüşleriniz paylaşırmısınız

şanzumandan yana sıkıntınız nedir acaba?atorya' Alıntı:arkadaşlar selamlar.ben 42 yaşında uzun yıllardır almayı istediğim oyuncağına kavuşmuş bi arkadaşınızım.78 model bi cj7 aldım.fakat masrafı bitmiyor.motorunu sıfır yaptırdım defransiyel attırdım,ön takım frenler derken şimdide şanzıman sıkıntısı başladı.arabamı çok sewiyorum ama en uygun şanzımanın ne olacağını bilemiyorum.4 ileri daha mı iyi olur dersiniz.lütfen yardım.teşekkürler.
atorya' Alıntı:arkadaşlar selamlar.ben 42 yaşında uzun yıllardır almayı istediğim oyuncağına kavuşmuş bi arkadaşınızım.78 model bi cj7 aldım.fakat masrafı bitmiyor.motorunu sıfır yaptırdım defransiyel attırdım,ön takım frenler derken şimdide şanzıman sıkıntısı başladı.arabamı çok sewiyorum ama en uygun şanzımanın ne olacağını bilemiyorum.4 ileri daha mı iyi olur dersiniz.lütfen yardım.teşekkürler.