Ynt: CJ8 Yakıt Sorunu
Sayın Pancarmotorcu,
2 sene önce 2. CJ'imi aldım ve inanın epeyce dolandım... Maslak sanayinin üzerine işçilik ve parça fiyatı bulamadım. Hala da benim canavar canavar olmaya devam ediyor, her hafta yeni birşeyler ekleniyor ve biliyorum ki bunun sonu yok...
Benimki de yarım toplanmıştı ama güvendiğim bir yerden aldım... Bu işler biraz şans işi... aldığınız arabanın durumu çok önemli... önce güveneceğiniz adamları bulup, sonra arabayı onların ekspertizinde almak lazım... Bir de sıfırdan CJ toplanmaz... çok maliyetli oluyor... en azında aksesuarları üzerinde bir araba alıp soymak lazım...
Tabiiki de herhangi bir arabaya sıfır komple gösterge isterseniz kıyamet gibi para isterler, benim hararet ve yakıt göstergem çalışmıyordu, 80 ytl'ye ikiside sıfırları ile değişti... 1.500 YTL'nin parça listesini verirseniz ben hemen fiyat araştırması yaparım.
Esas problem bu arabalar basittir diye önüne gelen usta yapıyor, sonra insanlar yolda kalıyor ve CJ'lerden soğuyorlar. Ben hiçbir işi 2 defa yaptırmıyorum. Adam gibi bir defa yapılıyor ve o bölümü aklımdan komple siliyorum. Aracım'ın zayıf yönlerini bilip ona göre kullanıyorum. Ayrıca bütçenin büyük kısmını yürüyen aksama, motora ayırıyorum. Gidip 1000USD verip bütün menteşeleri ıvır zıvırı paslanmaz çeliğe çevirmeye gerek yok diye düşünüyorum...
88 Wrangler 2.5 için uzak durmanızı tavsiye ederim, bazı parçaları zor bulunur ve pahalı. yürüyen aksam ve şanzıman zayıf. Yakıt sarfiyatı 4.2 ile aynı ama torq yok, güç yok.... para etmediği için kimse toplamıyor zaten... 96-97 model 2.5 TJ leri bile 16.000ytl civarı bulmak mümkün ama satamıyorlar, kaldıki YJ daha da eski ve çoğu rent a car'dan çıkma (kırmızıdır)..., benim 80 cj'i o paralara vermem
Esasında Amerikalılar gibi bir 2.5 TJ alıp, 350'lik V8 + T18 şanzıman+ ön arka dana 44 atmak lazım o zaman hem arazide canavar olur (ön arka helezondur TJ'de) hem de asflatta....TJ'in luksunu kullanırsınız kapısı olur torpidosu olur.... Ben bu projeyi geliştireyim kafamda...
Selamlar...