Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2007)
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2007)
Resimleri görünce içim daha bi cız etti valla.İşlerin yoğunluğundan dolayı korteje katılamadım.Çok güzel olmuş.İnşallah Allah nasib ederse seneye katılıcam.
Şunu öğrendim... co-pilotun işi çok zormuş Bir yandan bayrağı tut, bir yandan fotoğraf çek ve makineye sarıl düşmesin, bir yandan çektiğim insanlara el salla, bir yandan da radyoda zor bulduğumuz 10. yıl marşımıza eşlik et, şarkı söyle...
Çok fotoğraf varmış ama, hiç olmassa bir kaç tanesini,söz verdiğim gibi, bu gece yükleyeyim
Haydi Abbas , vakit tamam , resimlere devam.
Sevgili kayınvalidem Birsen Hanım.Sağolsun dün bize eşlik etti.Aile arasındaki adı İzzetabi.Gayetle 4çeker bir kaynanadır.Zira Can ile benim her türlü şaka ve takılmalarımıza maruz kalmaktadır.Evimizin neşe kaynağıdır.
Aramıza da kimse giremez.Gerçi ben XXL , o XXS ama idare ediyoruz işte.Allah uzun ömürler versin.Bekar arkadaşlarımıza da böyle kaynanalar nasip etsin. ;D
Çok güzel bir kortej olmuş..ayrıca Gezenbiliri temsil ettiğiniz için ne mutlu size teşekkürler...
Ercova gezisini uzatınca bir grup gelemedik....seneye inşallah...
Şunu öğrendim... co-pilotun işi çok zormuş Bir yandan bayrağı tut, bir yandan fotoğraf çek ve makineye sarıl düşmesin, bir yandan çektiğim insanlara el salla, bir yandan da radyoda zor bulduğumuz 10. yıl marşımıza eşlik et, şarkı söyle...
seneye yeni görevlerinde var mesela cd hazırlamak
radyo kanallarıyla uğraşmayalım
emeği geçen herkese teşekkürler ellerinize yüreğinize gözlerinize sağlık