Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "Ankara" (29 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tolgameltem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 171
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,631

Etiketler

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "Ankara" (29 Ekim 2009)

Güzel bir kortej ve eğlenceli bir gezi olmuş. Benim malesef siz yola çıktıktan sonra haberim oldu, artık başkasına sözüm olduğundan gelemedim. Güzel şeyler kaçırmışız!

Gerçektende renkli bir bayram kutlaması olmuş. Ben olsaydım bir renk fazla olurdu 8)

püh Yavuz abi Silverado'yu çıkarmış yollara, şimdi daha çok üzüldüm Ankara'da olmadığıma )

evet kortej güzeldi. arkadaşımla ilk katılım ve tanışmamızdı.yemeğe kadar bizde tura çıktık.fakat ufakbi sitemde olsa bu, kendimizi yalnız hissettik.zerrin hanım bildiğince bize bilgi verdi sağolsun. tabii onunda fazla bilgisi yoktu bu konuda. kortej adına hazır kıta bekler gibiydik.yada kalabalık olması açısından.bilgilendirme olmadı,bizde yemeğe gidilirken ayrıldık.bunun için özür dilerim.oysaki gün sonunda of road yapılmış.katılamadığıma çok üzüldüm.bu bilgilendirilmediğimizden olsa gerek.bunu organize edenlere 10 üzerinden 6 veriyorum.başkada vermem.(ohbe rahatladım)

Mutlaka Hatalarımız olmuştur özür dileriz ama bende çoğu kişiyi ogün tanıdım, bir kişinin herkese yetişmesi zor keşke gelip bana sorsaydınız, off-road organizasyonu yemek sonrası kendiliğinden oluştu planlanmış birşey değildi.

Araçların çoğunda telsiz olmadığından, kontej öncesi gelip size bilgi vermiştim, aralara telsizli araçlar yerleştiriyoruz, yapmanız gereken önünüzdeki aracı takip edip arkanızdakini kaybetmemek diye.

Yemeğe gelseydiniz orada daha iyi tanışıp kaynaşabilirdik.

Herşeye rağmen olumlu olumsuz tüm sorumluluk bana aittir, diğer arkadaşlarımızın bir hatası yoktur, Bir dahaki sefere hatamı telafi etmeye çalışırım.

Selamlar

hele bi kaynaşayım biraz.daha ne organizazyonlara imza atarız.sizleri sakaryanın en yüksek dağındaki malikhaneme bile çıkarmayı düşünüyorum. şöyle fırında tereyağlı alabalık ve kavurma yidireyim sizlere.nedersiniz?