KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "Ankara" (29 Ekim 2009)
Bu resimler karışmış demeyin ...Tam artık gece bitiyor derken alışveriş sonunda bana gelen acil telefon ile iş yerinde yangın haberini alınca kaburgası ağrıyan Zerrini de sürükledim resmen...İtfaiye gelmiş alçıpanları kırmış,yangını söndürmüştü... ....demekki daha gece bitmemişti...
ferdane gül' Alıntı:
Bu resimler karışmış demeyin ...Tam artık gece bitiyor derken alışveriş sonunda bana gelen acil telefon ile iş yerinde yangın haberini alınca kaburgası ağrıyan Zerrini de sürükledim resmen...İtfaiye gelmiş alçıpanları kırmış,yangını söndürmüştü... ....demekki daha gece bitmemişti...
Ferdane Hanım geçmiş olsun gördüğüm kadarıyla çok fazla bir şey yok bir kaç tabaka alçıpan tamiri ve biraz boya ile biter gibi sanki ama o yorgunluğun üzerine kesin tüy dikmiştir bu olay tekrar geçmiş olsun
Yangın olayı sinirlerimizi bozmuştu ki imdadımıza Alp yetişti...Biraz daha geceyi uzatıp yorgunluk resimleri çekilip ayrıldık...(kim demişti biraraya gelince 1.30 da ayrılırız ama gece diye )