Ynt: D-Max Diff-Lock
Valla Gencer Bey ;
Gönül isterdi bir midibüs üretelim.. Piyasada zaten otobüs , kamyon ve kamyonet olarak varız....şimdide Isuzu pikap olarak yerli bir üretim çalışması başlattı ve bunu sadece türkiye için değil avrupayada ihraç etmeyi planlıyoruz..
_Ayrıca Hyundai h100 deyip geçmeyin , türkiyenin totalde ençok satan modeli ve ayrıca bırakında üretimden kalksın artık. sonra kuş serisi gibi olur..
bakın simdiki yeni model h-1 galiba gayet iyi ve h-100 den fazla özelliklere sahip.. a/c , abs. vs.. bunlar iyi özellikler..ve avrupa normlarına sahip güvenli araçlar.. belki 3.000 -5.000 ytl fazla ama ticarette yapıyor olsanız önce can güvenliği. dimi...
_Diger birkonu; ilk starexler gerçekten yakıyordu ama ikinci jenerasyon motorla bunun önüne geçildiii. tabi artan motor gücü ile beraber bizim starex kullanıcılarıda gazlamaya başladılar... dikiz aynamda bir starex bir transporter.. ondan sonra bu araçlar çok yakıyooooo
yok böyle bişiiii
Ayrı birkonuda ; vw den daha iyisini yapmak..
bana göre ; iyisi kelimesi, göreceli bir kavramdır.
...vw tranporter , mersedes sprinter, gerçekten sınıfının en mukemmel araçları...eger ticari bir şirket yada holding iseniz alırsınız 15-20 adet çalıştırır 3-5 sene sonra
demirbaş amortismanlardan düşersiniz...problem yok..
ancak ticaretle uğraşan küçük bir esnafsam.. benim için en uygun olanı;
servis , yedek parça ve işçilik oranı en uygun olanı seçerdim ki buda herlalde h-1 yada transit olurdu..
Kısacası arz ve talep durumu ( ne istediğin , ne verebildiğin , ne verebildikleri durumu )
Saygılarıma