Evet kilit %100 ise çok kullanışlı, garantili ve güvenli olur.AL1820' Alıntı:bu duster tadından yinmez ;D
Abi artık sen de bizim gibi Destursuz girmeye başladın, çarpılacağız bu gidişle demedi deme. Şaka bir yana acaba low'lusu da çıkar mı en azından opsiyonel olarak ekstra parasını ödemek kaydıyla. Benim büyük oğlanın ehliyet yaşı yaklaşıyor, başlangıç için alsam mı diye düşünüyorum ama delikanlı alıştı arazide low'da gitmeye şimdi bunu versek sıkıntı olur mu? Çocuk da diyecek ki low yok kilit olsa ne olur, ayranın yok içmeye atla gidersin çeşmeye hesabı...dopamin' Alıntı:Duster arazi aracı olma yolunda ilerliyor kayışdağı,da kesmez artık daha zorlu bir dağ bulmam lazım sana serkan kardeş mesela bizim
erciyes,e ne dersin kilit takılınca çıkar kesin
ekin_defne' Alıntı:konu bana çok yabancı olduğundan affınıza sığınarak soruyorum , kilit ne işe yarar , dustera takılabiliyor mu ? takılırsa ne faydası olur , para harcamaya değer mi ?
ben off road için değil sadece yokuş yukarı olan ama fena kar buz tutan evimizin yolu için soruyorum , sadece 250 metrelik kesim öyle.
olguncandan' Alıntı:Ekin hanım, sorularınızı tek başlıkta sorarsanız yetişmek daha kolay olur.
Kilit denilen şey, motordaki güç aktarımının tekerleklere iletilmesi mekanizmasıyla ilgili bir şeydir. Bahsettiğiniz yol için 4x4 size yeter. Zaten kilitli olmuş oluyor. Kilit knusunda daha geniş bilgi için, araçlar kısmındaki başka başlıklarda daha tatmin edici bilgi var.
murat067' Alıntı:kilit ne işe yarar ???
kilit aracınızın yere gücü aktaran tekerlerin herhangi birinin tutunmayı kaybetmesiyle oluşan patinajı engeller ...![]()
olguncandan' Alıntı:Literatürdeki ve teknik aksamdaki diff kilidi başka şey. Sadece "kilidin gördüğü işleve yakın işlev görmeye aday..." demek uygun olur.