Dacia Duster Off Road Testi (Sözde)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TERRANO 1. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 115
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Dacia Duster Off Road Testi (Sözde)

Zaten benim anlamakta zorlandığım nokta şu, neden böyle bir başlık Garaj bölümünde açıldı da silinmedi veya başka ilgili bir bölüme taşınmadı.
Duster ile ilgili merak edilenler Dacia bölümünde zaten paylaşılıyor. Şimdi birisi de çıkıp şöyle bir başlık açarsa şaşırmam: Nissan Qashqai Off Road Testi (Sözde), Tiguan Off Road Testi (Sözde), Sportage Off Road Testi (Sözde), Skoda Yeti Off Road Testi (Sözde). Ne de olsa böyle bir başlık açmak için delil ortaya koymaya gerek yok, falan kişi bana senin araç kötü dedi ben de burada başlık açtım, demek yeterli oluyor.
 

Etiketler
Ynt: Dacia Duster Off Road Testi (Sözde)

olguncandan' Alıntı:
;D ;D ;D ;D

Niye gülme ihtiyacı hissettim?

Reklamcıların reklam kareleri üzerinden kavga ediyoruz dostlar.

Duster ile ilgili reklamlarda "gerçek/safkan arazi aracı" filan gibi cümleler kullanılıyor. Ama alıcılardan (yani bu araca sıcak bakanlardan yahut alanlardan) hiç kimse (şayet bu araçların teknik özelliklerini birazcık biliyorsa) -tabirimi hoşgörün- yemiyor.

"GERÇEK ARAZİ ARACI" (bir sürü şanzumanlı, kilitli, şaseli vs. vs.) sahipleri de buna çok bozuluyor. ::smiley:

Aslında şu reklamcıları dövmek lazım. ;D

Olguncandan Bey, forumdakilerin dacia'nın sitesinde yazan "gerçek arazi aracı" yazısına taktıklarını zannetmiyorum, aynı sistem 4x4 qashqai'de var x-trail'de de, ve aynı ifadeler onlarda da yazıyor. Ya "gerçek arazi araci" ifadesini "gerçek offroad aracı" zannediyorlar yada bu işte başka bir iş var ;)
 

Ynt: Dacia Duster Off Road Testi (Sözde)

bu konuda turşu olmuş ne güzel dün sucuklu yumurta idi

taha bey dediğiniz gibi yapıyorum fakat dacıada bir uyumsuzluk var herhalde diğer konular kapanıyor bu detsur konuları kapanmıyor
 

Ynt: Dacia Duster Off Road Testi (Sözde)

Arkadaşlar,
herkes görüşünü yeteri kadar belirtti sanırım.. Benim penceremden baktığım zaman..

- Bu durumla 2.kez karşılaşıyorum. Daha önceki de aynı idi.. Bir başlık açılıyor ve Duster yerden yere vuruluyor, dalga geçiliyor, Duster sahipleri de inatla "biz artı/eksilerini biliyoruz, aracımızdan memnunuz" diye kendilerini savunuyorlar. Ama bir Duster saihibi gidip te başka bir formda aynısını yapmıyor..

- Duster arazi aracı mıdır? Bir kere "arazi yapmaktan" neyi kast ediyoruz ki? Ağıf offroad yapmak mı? Gezinti yapmak mı? Kamp yapmak mı? Huzuru aramak mı? Neyse ne.. Aracı alan kişi mutlu ise, ihtiyaçlarını karşılıyor ise EN KRAL ARAZİ taşıtıdır

- Duster alınmaz mı? Niye alınmasın? alan insanların aklı Defender, Terrano, CJ ve adını sayamadığım "güzide" aracı sahiplerinden daha mı azdır?

- Duster dökülür mü? Bırakın bunu da Duster sahipleri dert etsin.

- Duster sahibi arkadaşlarımız "eyvah, ne yaptım?" diyip mutsuz olsa, Duster sahibi olmayan arkadaşlarımız daha mı mutlu olacak? ve bir araç saihibi (markası ne olursa olsun) niçin aracını savunmak için bu kadar sıkıştırılıyor? kışkırtılıyor?

Son olarak benim şahsi görüşüm.. Benim ihtiyaçlarımı, şartlarımı ve estetik zevkimi düşündüğüm ve Sedat arazde kullanırken gördüğüm kadarı ile , BAL GİBİ DE ARAZİ Taşıtıdır.

Konuyu izlerken "kendi fikrimi berlitmemek" için çok zorlandım. izninizle, son noktayo koyuyorum ve hiç istemeyerek de olsa konuyu kilitliyorum. isteyen Duster alır, istemeyen almaz.. herkesin malı kendine.. reha
 

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,455
Mesajlar
1,518,148
Kayıtlı Üye Sayımız
172,109
Kaydolan Son Üyemiz
KorkmaGez

SON KONULAR



Geri
Üst