Darlık Civarında Kamp 31 Mart-6 Nisan 2014

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahir81110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,226

tahir81110

Kamp II
Yer
Kırklareli
Darlık barajı ve köyü yakınlarında 1 hafta kadar kamp yapacağım, katılmak isteyen, tecrübeli, tecrübesiz tüm arkadaşları beklerim.

Ynt: Darlık Civarında Kamp

Darlık barajının alt rezerv barajı karamanderede çok kamp yaptım, 5-6 nisan şile üzerinden size katılsammı diye düşünmeye
başladım.

Ynt: Darlık Civarında Kamp 31 Mart-6 Nisan 2014

Teşekkür ederim, bu kış 2 kere gidip tadını çıkardım, baharın başlangıcında da oralarda bulunmak keyifli olacak.

Selam,
ben yeşilvadi köyündeyim,uğramaya çalışırım.
İhtiyaç halinde hemen gelebiliriz.
Görüşmek üzere.

Bizde arkadaşlarımızla cok gelmek isteriz ama okulumuz var size iyi eglenceler :smiley:

Selamlar,yoğun iş temposu nedeniyle pek fırsat bulamasam da bir gün için de olsa (cumartesi/pazar)katılmak isterim ben de..

Nasıl gitti kamp ? Biraz izlenimlerinizden bahsedin ;) Gelemedik gelmiş gibi olalım biraz...

1 hafta kadar 41 02 42.18 Kuzey 29 31 17.51 Doğu (Google earth koordinatları) noktasında kamp kurdum. Ömer bey ile telefon ile görüştük fakat telefonumu açık unutup şarjını erken bitirince buluşma imkanımız olmadı, inşallah bu ay sonundaki kapta görüşeceğiz.

İlk iki gün geceleri don yaptı, ayın 5 ne kadar da geceleri sıcaklık 4 derece civarında kaldı. Gidecek olanların hava durumu için, Pendik ve Şile tahminlerinden geceleri 4-5 derece düşük, gündüzleri 1-2 derece yüksek olduğunu bilmelerinde fayda var.

Verdiğim koordinatların son 2 km si toprak yol olup kalanı güzel ve temiz asfalt yoldur, son 20 km gidiş geliş köy yolu olup her türlü araç ile verdiğim koordinata rahatlıkla ulaşılabilir. Kampın bulunduğu koordinat eski baraj yolu şantiyesinin kurulu olduğu yer olup yerde beton bina tabanları vardır, üstüne kendi ayakta duran çadır veya karavan rahatlıkla konulabilir. En yakın alışveriş noktası 5 km köy bakklalı olup temel ihtiyaçlar fazlası ile bulunmaktadır. Kullanım suyu kampın kurulu olduğu noktaya 1 km uzaklıkta akarsudan temin edilebilir.

Yaban ördeği, çakal rahatlıkla her gün görüp uygun mesafeden gözlemleyebileceğiniz (çakallar akşama doğru, gece görüşlü dürbün ile daha kolay olur) hayvanlar. Daha önceleri epey domuz görmüştüm ancak bu sefer sadece bir kez homurtusunu duyabildim.

Bir kaç tane bayağı iri çakal görme imkanım oldu, özellikle bir tanesi bayağı cüretkardı, köpek ile gideceklerin köpeklerini göz altında tutmalarında fayda var.

Kamp yaptığım bölge askeri helikopter eğitim uçuşlarının güzergahı üzerinde, gece ve gündüz alçak uçuk yapıp çok yakından geçiyorlar, gündüz uçuşlarında pilotlara el salladığınızda hemen cevap veriyorlar, uçan birileri tarafından fark edilmek ilk defa yaşadığım bir duygu ve insana keyif veriyor.

Jandarma sıcak kanlı ve yardımsever , karakol nerede bilmiyorum ama yol üzerinde devriye ile karşılaştım, yerimi söyledim, hemen not aldılar ama gelip rahatsız da etmediler.

Cep telefonu ile çektiğim resimlerden birkaçı:

DSC00279.jpg

DSC00278.jpg

DSC00276.jpg

DSC00290.jpg

DSC00283.jpg

selam,
buluşma imkanımız olmadı,kısmetse birdahaki kampta görüşürüz.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, ne yazık ki kamp kurduğum noktada iletişim olanağı olmuyor, her şeyi önceden organize etmek gerekiyor. Yakın zamanda gene 1 veya 2 hafta aynı bölgede kalacağım, yeni başlık altında takvime işlerim.

Tahir bey, paylaşım için teşekkürler.
Biraz daha görsel varsa iyi olur :smiley:
Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,787
Kaydolan Son Üyemiz
electrozirve

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR