DEDAK; Kula - Peribacaları (16 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan XtrmPrgrmmr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,489

XtrmPrgrmmr

Yürür de yürürüm...
Yer
İzmir
Web
xtrmprgrmmr.blogspot.com
Merhaba,

Haftasonu İzmir DEDAK ile yaptığımız (doğa yürüyüşümsü) gezi ile ilgili fotoğrafları ilginize sunarım. Yürüyüşümüz Kula yakınındaki Volkanik dağları, sonrasında Peri bacaları ve Kula evlerini içermekteydi. Notlara kadar fotoğraflara buyurun...

Volkana tırmanış...
100_6875.jpg

Akmış lavlar, uçsuz bucaksız...
100_6876.jpg

Akmış lavlar, uçsuz bucaksız...
100_6880.jpg

Volkan krateri
100_6882.jpg

Rehberimiz bilgi verirken...
100_6885.jpg

Ben ve krater... :smiley:
100_6890.jpg

Etiketler
Ynt: DEDAK; Kula - Peribacaları (16 Kasım 2008)

Lavlar...
100_6894.jpg

Kula Peribacaları...
100_6904.jpg

100_6907.jpg

100_6910.jpg

100_6912.jpg

Kula evleri (aslında dökük ve çok renkli evler, köylü, perspektif, dar sokak falan görünce kendimi fotoğrafçı gibi hissetmedim değil ;D ;D ;D )
100_6914.jpg

Son fotoğraflar DEDAK Oryantiring Takımı sporcuları... ;D ;D ;D

Takımımız lavların katmanlarıyla...
DSC03374.jpg

Kraterde...
DSC03377.jpg

Kula Peribacaları'nda...
DSC03384.jpg

Peribacaları'nda rock albümü kapak fotoğrafı çekiminde...
DSC03395.jpg

Kula'da Helva alanları seyrederken... :smiley:
DSC03428.jpg

Umarım biraz merak ettirmiş, biraz da gülümsetmiştir. Umarım yakında notlarımı yazabilirim...
Görüşürüz...

Ulaş, güzel bir yöremizi bize tanıttığın için teşekkürler, ayrıntıları bekliyoruz...

Bir de rock albümü kapak fotoğrafını çok beğendim...

Paylaşım için teşekkürler Ulaş ,

İğne atsan yere düşmüyormuş.
:smiley:

TezzMertek' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler Ulaş ,

İğne atsan yere düşmüyormuş.
:smiley:

Aslında yeterince kalabalıktı. Ancak 2 grup olarak yürüyüş yapıldı.

DEDAK aktiviteyi 2 günlük planlamıştı. Bir grup Cumartesiden giderek kamp attı galiba. Onlar Cumartesi epey yürümüşlerdi. Yorgun olanları kraterleri gezmediler. Bu nedenle sadece bir bölüm katılımcı görünüyor. Bir grup o sırada köyde dinleniyordu. Ayrıca yürüyüşten çok gezi formatında olacağını bilen ve kamp yapmayanlar genelde katılmamışlardı.

Bu nedenle katılımcıların büyük bölümünü tanımıyordum zaten ;D ;D ;D

Umarım hoşa gitmiştir...

Güzel bir havada keyifli bir etkinlik olmuş :smiley:
ayaklarına ve ellerine sağlık,kahvehane önündeki fotoğraf ise keyif verdi :smiley:

gezi olması dışında bir eksiği yoktu ;D Yürüyüş bekleyen, benim gibiler :smiley:, hariç çok eğlenildi. Yeteri kadar kültürlendim. 1 yıl yeter bana....

Kahve fotoğrafımıza da, rock albümü kapağına da çok güveniyoruz. Sanırım ikisi de derece yapar ;D ;D ;D

Ben oyumu kahvehane önündeki fotoğrafınızdan yana kullanıyorum. :Kula'yı merak ettim doğrusu :smiley:

Bak bunu kaçırdığıma üzüldüm şimdi Ulaş... :(

Fotoğraf olayını cidden geliştirdin sen :D

Gözlerine ve ayaklarına sağlık.

@elf
Alınmak yok da; biz sen yokken çok eğlendik ;D ;D ;D ;D

İşin şakası bir tarafa, OffRoadcıların etkinliğine bakarsak çok da üzülmemişsin... :p

Hakikaten gelişiyor sanki değil mi ya? Dur bakalım belki 2-3 yıla ben bu işi geliştirmeye de çalışırım. Önce oryantiring'i çözeyim de... :smiley:
----------------
@PAPATYALAR

Beğenmene çok sevindim. İki fotoğrafta da varım diye söylemiyorum, hiç fena değil hakikaten :smiley: Bu arada merak oluşturduğuma da sevindim.

Eğlenceye değil zaten, fotoğraflanacak yerleri kaçırdığıma üzüldüm :p :D

Ben sana birkaç kural daha söyleyeyim de, trekkingde artık fotoğrafçı aramazsın yanına :smiley:

İşin tadını aldıkça aramayacaksın, buraya yazıyorum bak :D

Geliriz İzmir'e de bi ara :p

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR