Vayy lan nasıl atlamışım ben bunu... Erdal hayırlı uğurlu olsun, Allahkazasız belasız gürültüsüz sürüşler nasip etsin ;D ;D Bu arada düz dizel defenderın sesini öyle taban döşemesi ile falan kesemezsin. Zaten Bd30 şart, onu takarken motor içinin arka tarafına öküz gibi izolasyon yapmak lazım başka türlü olmaz.
Vayy lan nasıl atlamışım ben bunu... Erdal hayırlı uğurlu olsun, Allahkazasız belasız gürültüsüz sürüşler nasip etsin ;D ;D Bu arada düz dizel defenderın sesini öyle taban döşemesi ile falan kesemezsin. Zaten Bd30 şart, onu takarken motor içinin arka tarafına öküz gibi izolasyon yapmak lazım başka türlü olmaz.
sağol abi 2500 motor ölü series te bd30 motor kullanırken dik rampada 4. Vites ile çıkıyordum rampa aynı 2500 de vites 2 )) 2500 ölü bd30 şart artık seneye inşallah
Tablet uygulaması teyp te aux girişi olmadığı için fm transmitter taktım radyo Frekansı uzerinde bağlantı sağladım çalınmaya karşı söküp takılacak bir şey yaptım
Erdal bey, kazasız belasız yolculuklar dilerim
Yalıtım da yapmıştınız ses kesildi mi ? malzeme ne kullandınız ?
Aynı zamanda Series sahibisiniz anladığım kadarıyla, şu linkten bir tane series önerir misiniz ?
BD30 ile PUMA yı kıyaslayıp mı karar verdiniz ? kriterleriniz ne oldu ?
Saygılar
Erdal bey, kazasız belasız yolculuklar dilerim
Yalıtım da yapmıştınız ses kesildi mi ? malzeme ne kullandınız ?
Aynı zamanda Series sahibisiniz anladığım kadarıyla, şu linkten bir tane series önerir misiniz ?
BD30 ile PUMA yı kıyaslayıp mı karar verdiniz ? kriterleriniz ne oldu ?
Saygılar
Teşekkür ederim ses % 70 kesildi ses yalıtımı içinde g.antep ten 2 veya 3 ml kauçuk lastik almıştım 84 model series için almıştım defendere kısmet oldu komple 2 kat lastikle kapladım uzerine doşeme attım ses epey kesildi
- 84 model seriesmde bd30 vardı tam bir canavar bd30 dan çok etkilendim gece karlı tepeleri rahat çıkıyordum bd30 mukemmel bir zevk verdi serieste takılması kolay zor değil pumaya gör yakıt derseniz normal pumadan az yakar 110 bg guçlu şuan 110 da duz dizel 2500 var ilerde bd30 alacam 2500 ölü motor rampada 1.vitese bile duşuyor serieste rampayı 3 ile çıkıyordum zorlasam 4 te oluyordu ) puma takılması zahmetli baş ağrısı yakıt derseniz çok yakıyor bana gore puma avantajı 130 bg olması başka avantaj gormuyorum şuan elimde 73 model series 3 var sonradan oğrendim 73 model olduğunu onuda hakkarini bir köyünde aldım balık avına gittik boş arazide gördüm hiç kaçırırmıyım ) sahibini buldum makul bi fiyata aldım van sanayisi sıkıntılı olduğu için konya ya gonderdim araç 10 sene once iranda motor şanzıman yapılmış adam hiç kullanmamış 10 sene boyunca yatmış aracın düz kontak yapmış usta motor tıkır tıkır çalışmış çocuklar epey bi yormuşlar aracı içi perişan durumda 2. Sahibi oluyorum seriesleri bir başka seviyorum seriesn motoru yeni onuda belirli bir zaman sonra bd30 yapacam
Link paylaşırmısınız bakalım şuan elinizde 109 mu var
GT-N8005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi