Defender 110 Hakkında Bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan roxette Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,119

Ynt: Defender 110 Hakkında Bilgi

simdi ayni snorkel 280 lira markasi bearmach yazilisina gore alman mali sanirim yani safariyi kesinlikle tercih etmelisin denilecek bir ozelligi varmi yani iki kati fiyat odemeye gerek varmi anlaminda soruyorum islev olarak ayniymis ama kullanana yada gören arkadasim varsa fikir verebilir acisindan dusunuyorum (defender icin )
eger bi fikir veren cikmazsa ben takip ileride fikir verecem artik
tesekkurler cevabiniz icin edaghan kardes

Benim Discosit'te Safari snorkel var. Arabama uygun baska bir marka snorkel olmadığı için Safari almıştım. Bearmach'ın snorkelinin Safari'den çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Yine de satıcıyla konuşup snorkelleri kendi gözünüzle incelediklten sonra almanızı tavsiye ederim.

selamlar arkadaslar
DEFENDER 110 umu toplama duzeltme asamasindayim,
sanzuman, arazi sanzumani,ön ve arka defransiyeller,saftlar, akslar,tekerlekler, direksiyon kutusu, belki hatirlayamadigim biriki yer kisacasi motor ve yuruyeni tamamen elden gecti buyuk cogunlukla yenilendi yaklasik 6500 liraya maloldu,

benim danismak istedigim;
yolda normal seyir halinde iken debriyaja bastigimda ve cektigimde vurma sesi geliyor oysa herseyini yenilemisken bunu yapan ustalar hemen hemene sadece defender uzerine calisiyor diyebilirim ama bu nedendir bilemedik ustalarin dedigine gore bu ses ngenelde olurmus hatta yenisinde bile benim aracim su anda ciplak oldugundan sesi daha fazla duyuyormusum izolasyon oldugunda bu kadar cok gelmezmis ses oyle soyluyorlar
bu konuda defender kullanan arkadaslardan ve fikri olan arkadaslar yardim edebilirlerse cok sevinirm
simdiden herkese tesekkur ederim

selamlar,
şimdiden size kolay gelsin ve şimdiden toplanmış aracınız hayırlı olsun...
bende 300tdi/Lt77 defender 110 da bahsettiğiniz tarz ses ne çıplakken ne izolasyonluyken yoktu...sadece şanzıman ve yürüyen toplanmadan önce ilk kalkışta debriyajı kaldırdığınızda arkadan lank sesi geliyordu (inşallah sizinkide budur), arka diferansiyel kovanıyla kasanın arasındaki rot değişince 30-40 ytlye anında kesmişti...ama şanzıman ve arazi komple toplanmıştı yetkili serviste....

büyük okyanus bahsetiğiniz ses çınlama şeklindemi( yani iki çelik parçanın birbirine çarptıgında çıkana benzer)bu tarz bi sesse ıstavrozlarınıza,yok derinden gelen tok bi sesse debriyaj alt merkezin pimi debriyaj çatalı üzerine iz yapmış veya ezmiş olabilir delmek üzere ola bilir (akslarınızda boşluk olmadıgını var sayarak tahminde bulunuyorum)sonucu yazarsanız tecrübeleriniz den herkez faydalana bilsin.

debriyaj dan bahsettiginiz olay daha yakin benim sorunuma alttan gelen tok bir ses bu istavrozlar akslar vs.yenisi ile degisti sizin bahsettiniginiz islem uzerine bi bakayim ben onuda servise baktirayim eniyisi
mutlaka yazarim paylasim icin
cevabiniz icin tesekkur ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR