<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Defender 110 Hız Sorunu</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Vosdost ve Akyüz özetlemiş. Hız ve konfor istiyorsanız derhal defenderi satıp sosyete 4x4'lerinden alın.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Yani evet temelde öyle dedik ama sosyete 4x4'ü demeyelim çünkü ben o sınıfa girenlerden birini kullanıyorum (her ne kadar 15 yaşında artık sosyetelik bir tarafı kalmadıysa da...) Yani diyeceğim o ki o araçlarla da hafta sonu fazla vaktiniz yokken bile şöyle asfalttan basar gider, dağ bayır dolaşır, ufak tefek çamur birikintisi kar vs demeden gezer geri gelebilirsiniz (bagajda bir kürek taşımak şartıyla tabi, gaza gelip eğlenirken derin karlı biryere yanlışlıkla girip altını oturtmanız hayli olası ;D ) . Zaman dar, çocuklu aile halleri, biz evden çıkmayı başarana kadar öğlen oluyor çoğu zaman, o yüzden böylesi lazım bana. Bu tür araçların da kullanım alanı var yani ama malesef ülkemizde vergileri "biraz" yüksek olduğu için anlayan bilen çok yok, 4x4 araçları hiç bilmeyen jip zannediyor, jip nedir bilen bu ne biçim jip diyor. Eh jip değil suv bu da bu türden bir alet işte amacı farklı diyelim adını koyalım. Diğer ülkelere bakacak olursanız da genelde tercih edildikleini görürsünüz çünkü çoğu insana aslında bir "defender" lazım değil, ama size lazımsa o "sosyete 4x4" leri ile boşuna vakit kaybetmeyin, lazım değil idiyse de defender sürat yapmasın, boşu boşuna hayatınızı tehlikeye sokmasın, o işe daha uygun araçlar var.</div>