Defender 110, Renk Seçimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erkan_coşkun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,911

erkan_coşkun

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Defender'imi g4 yarıslarındakı kullanılan renkten boyamayı düşünüyorum yada başka ne renk olabilir yorumlarınızı bekliyorum teşekür eder saygılarımı sunarım

[attachment=1]

384546240_1ee1e227c2.jpg

Etiketler

Ynt: Defender 110, Renk Seçimi

tabiki kendim beyenmeiğim bir rengi başkaları beyeniyor diye aracımda kullanmam.sızın aracınıza kırmızı bence çok yakışmış bende kırmızıya boyamayı düşündüm ama g4 te kullanılan renkler daha çok hoşuma gitti sadece görüşleri merak ettim. ilginiz için teşekür ederim

bencede beyaz renk güzel.hatayı fazla göstermiyor.hemde klimasız bir araç için güneşte az ışın almanızı sağlar.bilmem defender benim için hep beyazdır..buda benim düşüncem..

benim babamında görüşü sizinle aynı beyaz olsun diyor ama ben farklı olsun istyorum araç kendini göstersin parlasın belli olsun istiyorum g4 renginin adını da tam bilemiorum koyu turuncu sanırım ve kapı menteşeleri flan siyah cantı sıyah camlarıda siyah yapma gibi bi düşüncem var ama zamanla değişebilir belki üstadlardan görüş alıyım diye düşündüm görüşünüzü paylaştığını için teşekür eder saygılarımı sunarım.bir sorum daha olucak aracınıza şnorkel takmışsınız ne kadara mal oldu acaba

Füme veya metalik yeşil olabilir..Sahsen ben koyu renkler hoşuma gidiyo 8) kolay gelisn..

11 Barrinha.jpg

çok tatlı araçlar bunlar teşekür ederim.füme rengini düşünmüştüm fakat babamın aracı füme rengi aynı olsun istemedim.metalik yeşilde hala kafamda ama aracı biraz kapattığını düşünüyorum

teşekür ederim.bu arada siz benim büyüğümsünüzdür ben ben size abi demeliyim yaşım 17 benim :smiley: bu yaşta tutulduk bu hastalığa uğraşıyoruz:smiley:

Snorkel için üç marka seçeneğiniz var.
Otokar, Bearmarch, Safari. Sırasıyla 250, 400, 600 YTL yanılmıyorsam. Aracın üretiminin Türkiye'de hala devam etmesi büyük bir avantaj.
Snorkel taktıracağınız zaman bana yaşadığınız şehri belirterek ö.m. atın size temin etme ve taktırma konusunda fikir vereyim.
Turuncu da güzel ama bir gün bir LR alırsam ve onu boyatmam gerekirse aklımda ki tek renk Camel Trophy sarısı. Renk sade ama dikkat çekici aynı zamanda.

Bilgilerinizi ve yorumunuzu paylaştığınız için teşekürlerimi sunarım.aracım daha toplama devresındeyım kaportada bazı güçlendirmeler ve yıpranan yerlerı düzeltmek le uğraşıyorum renk devresine gelene kadar belki renk düşüncem değişe bilir sizin beyendiğniz reng de güzel ben biraz farklı olsun ıstediğim için bu rengi düşündüm bakalm artık ne olur.Bir konu daha var bilgimin olmadığı aracım için defender land rover gibi yazılar hazır oluyormu nerden temin edilebilinir bir bilginiz varsa öğrenmek isterim saygılar

Ankara'da ve İstanbul'daki LR parçacılarından rahatlıkla temin edebilirsiniz.
Hatta bulunduğunuz ilde de kamuda ve askeriyede kullanılıyorsa bu araç rahatlıkla bahsettiğiniz parçaları temin edebilirsiniz.

benim snorkel çakma ,orjinal değil .ama 250 otokarın snorkelinin fiyatı ise çokta değilmiş.ama düz dizellere uyuyormu yoksa tdi içnmi bu fiyat ??

metin bey;
benim land düz dizel şnorkel çakma olsun sorun deil benim için güzel gözükmesi önemli şimdilik ağır arazı koşullarında kullanmcam sizn ne kadara yaptırdınız çakma şnorkeli

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR