KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
İyi günler arkadaşlar bana göre G4 rengi çok göz alıcı çok güzel bir renk.Bende aracımı bu renk yaptıracaktım ama iki arkadaşım kırmızı yaptırınca bende başka bir renk yapma arayışı içinde Mercedes rengi olan platin bej yaptırdım, çok güzel oldu ve herkes tarafıdan çok beğenildi .Umarım sizlerde beğenirsiniz. Arkadaşım kafanızı karıştırmadan kendi zevkinizi ortaya koyun. Saygılar.
İyi günler arkadaşlar bana göre G4 rengi çok göz alıcı çok güzel bir renk.Bende aracımı bu renk yaptıracaktım ama iki arkadaşım kırmızı yaptırınca bende başka bir renk yapma arayışı içinde Mercedes rengi olan platin bej yaptırdım, çok güzel oldu ve herkes tarafıdan çok beğenildi .Umarım sizlerde beğenirsiniz. Arkadaşım kafanızı karıştırmadan kendi zevkinizi ortaya koyun. Saygılar.
aracınız çok tatli olmuş servet bey rengide çok yakışmış tam oturaklı bir araç olmuş aracın kaportasında çok güzel çalışılmış bu resimlerden bile anlaşılıyor.Bu rengide düşünücem paylaşımınız için teşekürler
Metin bey şnorkelinizi çok uygun bir fiyata halletmişsiniz.size zahmet olucak ama biraz bilgi almak istiyorum,şnrokel hurdadan mı çıkma yoksa kullanılmamışmı aldınız.bu fıyata tam takılıcak haldemi başka bir paraçaya ihtiyacı yokmu ve bizde temin edebilirmiyiz