Defender 110, Renk Seçimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erkan_coşkun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,911
Ynt: Defender 110, Renk Seçimi

askeri ve ya resmi kurum araçlarına benzemesi yasak diye biliyorum kamuflaş yapılması da yasak yanlız zebra yada diğer ulke kamuflaşlarını kullana biliyorsunuz yanlız AB BM UN Unucef vb. Birlik renkleri yine kullanılamıyor diye biliyorum iyi araştırmak lazık ruhsatta problem olur.

Etiketler

KuruKafa' Alıntı:
Füme veya metalik yeşil olabilir..Sahsen ben koyu renkler hoşuma gidiyo 8) kolay gelisn..
evet çok güzel.füme ve petrol yeşili aracı daha ciddi kılıyo..def alır almaz aklımdaki ilk renkler saygılar....

Forum başlığı epeyce eski olsada güncel görünüyor ..
Ahmetin defender gördüğüm kadarıyla askeriyeden çıktığı renkle ( haki ) duruyor.. Kayseride aynı renkte sivil başka araçlarda görmüştüm.Sanırım artık öyle bir kısıtlama yok..
Siyah dahil koyu renkler, arazide.. ormanda.. çalılık gibi bölgelerden geçerken olabilecek en küçük çizikleri bile (Defender a çizikler yakışır orası ayrı ) çok fazla gösteriyor aklınızda olsun

Ellerinize sağlık, Renk gerçekten güzelmiş, neredeyse benim de G4 tutkumu yenecek valla..

mu7y' Alıntı:
Yukardakı aracın derken ilk mesajdakı g4 turuncu rengın kodumu bu dostum ???
Saygılar....
arkadaşlar standox marka boyada land rover renkleri bulunuyor aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz
http://www.standox-tr.com/find_color.php,
saddece arama kısmına lanrover yazmanız yeterli sizzlere hangi yıllarda kullanıldığınıda detaylı bir şekilde veriyor ve karışım oranlarıda mevcut

güzel bi site valla sağolun

izmirde boyamak için benden 3000 lira istediler kaç litre boya gider dedim 8 litre dediler bir an kendimi ford cargo sahibi sandım ben 8 litre ile araba yıkarım yahu işin şakası gerçi ama 3000 de bana biraz fazla geldi siz nedersiniz arkadaşlar ?

heh aynı sıkıntı bende de var
mesela bu deilen rakam çok mu fazla?

veteran' Alıntı:
heh aynı sıkıntı bende de var
mesela bu deilen rakam çok mu fazla?
ya allah aşkına bizim araçları 4000 tl den satıyor mke 3000 boya için çok fazla tabi yanlışsam düzeltin ama 2010 mercedesi bu rakama boyuyorlar.en fazla 1500 verilir boyaya. bende nerde ise anlaştım sayılır 1500 e. ilk önce 3000 demişti kaportaya soktum aracı 2000 oldu kaportadan çıkınca bir daha el sıkışırım 1500e anlaşırım 1000 lira veririm tatlıya bağlarım işin şakası bu tabiki ama 1500 liraya boyatacağım vernikli boya yaptıracağım ben. metalik turuncu olacak nasipse megane coupe lerdeki rengin bir ton açığını düşünüyorum.

110 açık kasa mat siyah boyalı defender resmi bulamadım netten bulabilen varmı?

ANKARA' Alıntı:
Hayırlı olsun foto gönderirsen seviniriz.
Buda benim karayollarının orjinal turuncusu 8)

[attachment=1]
sizinkide masallah yakisikli bir arac. Benim arac nasipse ekim ortasi gibi bitecek yollarim resimleri 29 ekimde Bayraklarla alanlarda olacagim insallah. Bu arada milli basketbol takimimizi cani gonulden kutlarim bize final heyecanini yasatacagi icin yarin.