KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
askeri ve ya resmi kurum araçlarına benzemesi yasak diye biliyorum kamuflaş yapılması da yasak yanlız zebra yada diğer ulke kamuflaşlarını kullana biliyorsunuz yanlız AB BM UN Unucef vb. Birlik renkleri yine kullanılamıyor diye biliyorum iyi araştırmak lazık ruhsatta problem olur.
askeri ve ya resmi kurum araçlarına benzemesi yasak diye biliyorum kamuflaş yapılması da yasak yanlız zebra yada diğer ulke kamuflaşlarını kullana biliyorsunuz yanlız AB BM UN Unucef vb. Birlik renkleri yine kullanılamıyor diye biliyorum iyi araştırmak lazık ruhsatta problem olur.
Forum başlığı epeyce eski olsada güncel görünüyor ..
Ahmetin defender gördüğüm kadarıyla askeriyeden çıktığı renkle ( haki ) duruyor.. Kayseride aynı renkte sivil başka araçlarda görmüştüm.Sanırım artık öyle bir kısıtlama yok..
Siyah dahil koyu renkler, arazide.. ormanda.. çalılık gibi bölgelerden geçerken olabilecek en küçük çizikleri bile (Defender a çizikler yakışır orası ayrı ) çok fazla gösteriyor aklınızda olsun
İyi günler arkadaşlar bana göre G4 rengi çok göz alıcı çok güzel bir renk.Bende aracımı bu renk yaptıracaktım ama iki arkadaşım kırmızı yaptırınca bende başka bir renk yapma arayışı içinde Mercedes rengi olan platin bej yaptırdım, çok güzel oldu ve herkes tarafıdan çok beğenildi .Umarım sizlerde beğenirsiniz. Arkadaşım kafanızı karıştırmadan kendi zevkinizi ortaya koyun. Saygılar.
arkadaşlar standox marka boyada land rover renkleri bulunuyor aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz
http://www.standox-tr.com/find_color.php,
saddece arama kısmına lanrover yazmanız yeterli sizzlere hangi yıllarda kullanıldığınıda detaylı bir şekilde veriyor ve karışım oranlarıda mevcut
arkadaşlar standox marka boyada land rover renkleri bulunuyor aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz
http://www.standox-tr.com/find_color.php,
saddece arama kısmına lanrover yazmanız yeterli sizzlere hangi yıllarda kullanıldığınıda detaylı bir şekilde veriyor ve karışım oranlarıda mevcut
izmirde boyamak için benden 3000 lira istediler kaç litre boya gider dedim 8 litre dediler bir an kendimi ford cargo sahibi sandım ben 8 litre ile araba yıkarım yahu işin şakası gerçi ama 3000 de bana biraz fazla geldi siz nedersiniz arkadaşlar ?
izmirde boyamak için benden 3000 lira istediler kaç litre boya gider dedim 8 litre dediler bir an kendimi ford cargo sahibi sandım ben 8 litre ile araba yıkarım yahu işin şakası gerçi ama 3000 de bana biraz fazla geldi siz nedersiniz arkadaşlar ?
ya allah aşkına bizim araçları 4000 tl den satıyor mke 3000 boya için çok fazla tabi yanlışsam düzeltin ama 2010 mercedesi bu rakama boyuyorlar.en fazla 1500 verilir boyaya. bende nerde ise anlaştım sayılır 1500 e. ilk önce 3000 demişti kaportaya soktum aracı 2000 oldu kaportadan çıkınca bir daha el sıkışırım 1500e anlaşırım 1000 lira veririm tatlıya bağlarım işin şakası bu tabiki ama 1500 liraya boyatacağım vernikli boya yaptıracağım ben. metalik turuncu olacak nasipse megane coupe lerdeki rengin bir ton açığını düşünüyorum.
sizinkide masallah yakisikli bir arac. Benim arac nasipse ekim ortasi gibi bitecek yollarim resimleri 29 ekimde Bayraklarla alanlarda olacagim insallah. Bu arada milli basketbol takimimizi cani gonulden kutlarim bize final heyecanini yasatacagi icin yarin.