defender aksesuar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zrnlyd Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,379

zrnlyd

Yeni Üye
defender 110 dizel aksesuar nereden bulabilirim

defnew1.jpg

Etiketler
Ynt: defender aksesuar

Aksesuar tanımınızı biraz açarmısınız ?? Fotoğraftaki araçta görülen Jantlar , Izgara , Far vs gibi aksesuarlar ise Türkiyede Huma OTO , Kayalar OTO gibi tedarikçileri ya da Avrupada www.devon4x4.com , www.ebay.com gbi siteleri inceleyebilirsiniz..

Saygılar

Cenk

aracın rengi güzelmiş böyle bir boyama işlemi kaça mal olur acaba ?? bilginiz varmı???
saygılar
_AHMET_

cenk bey teşekkürederim,bir sorum daha var . 89 model üstü otokar üretimi , ingiliz üretim le arasındaki farklar nelerdir.

Merhaba araya giriyorum ;D ama sorunuza cevap vermek istedim,
otokarla ingiliz üretim arasındaki fark şase ve elektrik aksamı dır diğer parçalar orjinal ingliz aradıki fark araçların elekrik sistemi yerli üretim malzemeler kullanılıyor orjinal ingilize kıyasla şasesinde çatlaklar meydana geliyor diyorlar benim bildiğim farklar bunlar.
saygılar
_AHMET_

_AHMET_' Alıntı:
Merhaba araya giriyorum ;D ama sorunuza cevap vermek istedim,
otokarla ingiliz üretim arasındaki fark şase ve elektrik aksamı dır diğer parçalar orjinal ingliz aradıki fark araçların elekrik sistemi yerli üretim malzemeler kullanılıyor orjinal ingilize kıyasla şasesinde çatlaklar meydana geliyor diyorlar benim bildiğim farklar bunlar.
saygılar
_AHMET

Aynen Ahmet Bey'in aktardıkları gibidir..İngiliz üretimi olan araçlarda şasi ve kaporta çok daha dayanıklıdır..Bunu bizzat kendi aracımda gördüm..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR