Defender Araç Muayenesi ...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 77pickup110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,771
Ynt: Defender Araç Muayenesi ...!

http://www.ozgurkocaeli.com.tr/news.php?id=26100&t=Araç_muayenesinde_neden_uzun_kuyruk_var

Etiketler

izmitte araç muayene istasyonunun orda işim vardı çarşamba günü. inanılmaz bir kalabalık var.. zor geçtim orayı.. Ve bildiğim kadarıyla hala eski usul olduğundan büyük oyunlarda dönüyormuş orda!!

alykm selam söylerim.. birden abi kar yok diye uğramıyorsun hiç.. Gel bi yemek yeriz çay içeriz...

normalde hafta içi hafta sonu hep acığız.. geçen pazar babaannemin vefatı dolaysıyla kapalıydık. camlarda yazılar vardı.

yunus bey ben dün gece 18:30 da sıraya girdim bugün 11:30 sadece lpg sızdırmazlık testini yaptırabildim.Lpg taktırıp sızdırmazlık testini başarı ile geçerseniz tekrar muayeneye girmek gerekiyormuş. ???

öğleden sonra toplantım olduğu için hiç adetim olmadığı halde ruhsatı muameleciye bıraktım.bana da o soyledi bayramdan sonra tüv geçeceğini yeni yerini yarın ruhsatı alırken öğrenir size bildidrim.

Benim Defender'a bu Ağustos'ta Bodrum'da eski sistemle muayene yapıldı ve 1 yıllık vize verdiler. Araç, arazi aracı olarak işlem gördü, bu yüzden 1 yıllık veriyoruz dediler. Ama sanırım diğer arkadaşlar 2 yıllık vize almış. Beni mi keklediler acaba?

önceden arazi araçlari muayene süresi 2 yıldı sonradan 1 yıla indirildi sonra tekrardan 2 yıla çıkarıldı

Anladım, çok teşekkür ederim. O dönem de bana denk geldi demek

aynen abimin defenderinede denk geldi ama benim def son anda 2 yıl oldu