Defender Araç Muayenesi ...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 77pickup110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,812
Ynt: Defender Araç Muayenesi ...!

Sayın Foremost, benim bildiğim E belgesi ticari ya da yolcu taşıyan araçlarda isteniyor. Sizinki hususi ise sorun olacağını sanmıyorum, yine de çıkartıp girmeniz daha sorunsuz olacaktır. Ama port bagaj sorun teşkil etmiyor. Bende rollcage + portbagaj var. 2 seferdir hiç sormuyorlar.

Etiketler

yigit uygur' Alıntı:
Sayın Foremost, benim bildiğim E belgesi ticari ya da yolcu taşıyan araçlarda isteniyor. Sizinki hususi ise sorun olacağını sanmıyorum, yine de çıkartıp girmeniz daha sorunsuz olacaktır. Ama port bagaj sorun teşkil etmiyor. Bende rollcage + portbagaj var. 2 seferdir hiç sormuyorlar.
Yiğit Abi ,

Vinci de çıkratmamız gerekecek mi ??

Cenk

http://www.otobil.net/blog/dokumanlar/kitap/2011_kusur_tablosu.swf
51 ve 52. sayfalarda çeki demiri ile ilgili tablo var. Ama baştan sona incelemek lazım vinçle ilgili de var muhakak

sword7' Alıntı:
Valla benimki full aksesuarlı olarak tek seferde geçti ::smiley:

Doğrudur. Aslında bir istasyon, bir diğerine uymuyor. Biraz da görevlinin inisiyatifi devreye giriyor. Bunların her sene bir aylık geçmişi kapsayan denetlemeleri oluyor. Denetlemeye girecekleri tarihten bir ay öncesini çok sıkı tutuyorlar. Benim ruhsatta m1g ve hususi yolcu taşıma 2+1 geçiyor. m1g kamyonet sınıfına giriyor, 1 yıllık vize demek bu. Diğer yandan hususi yolcu taşıma ibaresi ise 2 yıllık vize demek. Görevli bir saat hangisinden işlem yapacağını düşündü orayı aradı burayı aradı bir türlü cevap da alamadı sanırım. Sonunda 2 yıllık verdi.

Motorunu bile işletmedim, motor numarası okunamıyor, hafif kusur olarak geçti. Önde arkada vinç tamponu ve vinç var, araçta aykırı olarak bir çeki demiri yok :smiley: İstasyonlar arası fark olduğunu daha öncede duymuştum. Ben bizim bölgede işi en sıkı tutan istasyondan geçtim hemde :smiley:

Aracı muayeneye götürmeden önce motoru alt takım komple yıkatmanızı tavsiye ederim. bir problem olmasa bile kontrolleri yapan arkadaşların psikolojini kesinlikle etkiliyor. yağlı çamurlu araçlarla uğraşırken küfür ettiklerini biliyorum. (tecrübe ford transit muayenesi)

discovery-V8' Alıntı:
Arka çamurluklrda sağlı sollu 3 er kişilik koltuklar mevcut günlük kullanımda söküyoruz ama var sonuçta, 6 +3 +2 =11 sürücüyle beraber, çamurluk üzerleri 2 şer kişilik olarak düzenlenirse 4 +3 +2 =9 oluyor her halukarda sorun yok, Otokar ın web sayfasında oturma düzeni var zaten.
Benim hususi arazi taşıtı 9 koltuklu olarak geçiyor. arka çamurluktaki yan koltuklara emniyet kemeri taktırmam gerekecekmi muayenede?

sword7' Alıntı:
Motorunu bile işletmedim, motor numarası okunamıyor, hafif kusur olarak geçti. Önde arkada vinç tamponu ve vinç var, araçta aykırı olarak bir çeki demiri yok :smiley: İstasyonlar arası fark olduğunu daha öncede duymuştum. Ben bizim bölgede işi en sıkı tutan istasyondan geçtim hemde :smiley:
motor numarası okunamamasına hafif kusur veriyorlar zaten de, peki aracı satmak isterseniz ne oluyor işte o mühim:smiley:

mesela araçta film varsa camlarda hafif kusurla geçiyorsunuz muayenede, ama sonra ruhsat değişim işiniz olursa, trafik tescilden o hafif kusur geçmiyormuş...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR