Defender Göğüs İçi Plastiği Piyasa Fiyatının Üçde Bir Fiyatına...sıfır Otokar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan langona Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,049
Ynt: Defender Göğüs İçi Plastiği Piyasa Fiyatının Üçde Bir Fiyatına...sıfır Otokar

slm, ürün defendere uygundur seriese uyarmı aymazmı bilemiyorum, en doğrusu defenderin göğüsüyle sizin aracın göğsünü k karşılaştırıp bakmak yanlış bilgi aktarmış olmak istemem size saygılar.

Etiketler
Ynt: Defender Göğüs İçi Plastiği Piyasa Fiyatının Üçde Bir Fiyatına...sıfır Otokar

langona' Alıntı:
slm, ürün defendere uygundur seriese uyarmı aymazmı bilemiyorum, en doğrusu defenderin göğüsüyle sizin aracın göğsünü k karşılaştırıp bakmak yanlış bilgi aktarmış olmak istemem size saygılar.
teşekkür ederim bi araştırayım belki uyar

model sınırı var mıdır? 87'ye uygun oluyor mu acaba? (resimdeki daha yeni model gibi göründüğü için sorayım dedim)

85 modelden itibaren tüm modellere uyar defender olarak üretilen bütün modellerin göğüsleri aynıdır saygılar.

Hala gecerli mi fiyat parca elinizde varmi ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

umut401' Alıntı:
Dediğin parçayı daha şimdi anladım:smiley:)))))
sen nerden aldigini soyle de bari bizde faydalanalim :smiley:

erdal484' Alıntı:
bu vanda bir 110 bulamadım plastiğin ölcülerini alayım series uyarmı diye :D
sen satilan biyer bana soyle ben alir olcer sana soylerim :smiley:

Iyi gunler elinizde ön göğüs parçası hala varmı?

kusura bakmayın arkadaşlar zamanım olmadığından bakamadım mesajlara, göğüs havalandırma plastiği elimizde bir parti vardı 200 tl den sattık bitti, yarın gelicek yine bir parti sınırlı sayıda olucak yanlız fiyat 250 tl son olur fiyatıdır ilgilenen lazım olan arkadaşlar 0542 729 03 53 numaradan ulaşabilirler saygılarımla.

satış güncelleme...

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-defender-gogus-ici-havalandirma-plastigi-65-indirimli-144450578/detay/

Gelince güncel bilgi verirseniz sevinirim

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,697
Kaydolan Son Üyemiz
ege87

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR