Defender İçin Jant Flanşı Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan defender58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,548

defender58

Kamp II
defenderime flanş arıyorum bir kaç yerde var ama fiyatlar anormal fazla bence örnek olarak 700-800 tl civarında orjinal ve sağlam ve en önemlisi fiyat açısından uygun olmalı yardımcı olabilecek kimse varmı

93894-lg.jpg

Etiketler

Ynt: Defender İçin Jant Flanşı Arıyorum

yavuz kardeş sende benim dertdemisin yoksa hiçmi bulamıyorsun

800 var bulunuyor 600e bir yerde buldum sayılır bir haftaya kadar belli olur ama 600 çok bu ne ya 400-500 gibi alabirsem alırım araştırdım sanayide tornacıda yaptırsak maliyet 250-300 ü buluyormuş ama sağlam olmuyormuş piyasada satılanlar alüminyum olduğu için esnek ve kırılma riski daha azmış

defender58' Alıntı:
800 var bulunuyor 600e bir yerde buldum sayılır bir haftaya kadar belli olur ama 600 çok bu ne ya 400-500 gibi alabirsem alırım araştırdım sanayide tornacıda yaptırsak maliyet 250-300 ü buluyormuş ama sağlam olmuyormuş piyasada satılanlar alüminyum olduğu için esnek ve kırılma riski daha azmış

Sanayide yaptırılır 300 ü de bulmaz çok özel bir malzeme değilki

meriçbager' Alıntı:

Link deki sitede 163 sterlinden satılıyor artı 15% vergi, ama yurtdışına vergi uyguluyorlar mı bilmiyorum. Eğer eş dost var ise İngiltere de bir deneyin derim. Veya posta ile gönderebilirler mi bi yazışıp sorun...
Gökhan

http://www.mailorder4x4.com/acatalog/Online_Catalogue_Performance_28.html

Arkadaşlar,

Yazılarınızda noktalama işaretlerini kullanmanızda fayda var. Yazdıklarınız yanlış anlaşılabilir.

Bu bahsettiğiniz flanşlar alüminyum ve magnezyum karışımından yapılıyor. Demir olarak yaptırırsanız 300-400 arasına çıkar, ama çok ağır olur ve paslanır. Artı, bu tip parçalar balans bozukluğuna yol açar. Yapma örnekleri gördüm, ne yazık ki sıhhatli olmuyor. Dolayısı ile, eğer almaya karar verdiyseniz, gidip orjinalini alın.

Yurtdışı gümrük limiti 70 GBP civarında. Dolayısı ile bu ürün gümrüğe takılır. Metal eşya olduğu için ağırlık nedeniyle de hem taşıma maliyet fazla olacaktır, hem de gümrük kontrolünde dikkat çekecektir. Paranızı gümrüğe bırakma riski çok fazla. aman dikkat.

meriçbager' Alıntı:

Bence çok özel bir malzeme..Sonradan, bahsedilen sıkıntıları yaşamamak için orjinalini tavsiye edrim. Grand'ım için offsetli jant kullanmadığım için flanşın orjinalini tercih ettim, mükemmel derecede hafif ve aynı derecede mukavemetli. Balans yok, aksı, poryayı yormak yok.

Bunun mazemesi neymişte bukadar pahalı tutsun tutsunda 50tl tutsun mazemesi ne olursa olsun krom ,aleminyum ,sifero, spk ,4140 ,en fazla 50tl tutar işçilikte hadi diyelim 200 olsun 100tl de gıjon ve bijanlar tutsa en fazla 350 eder
portal aks yapamadık bari bunumu yapsam

5 adet offset jant spacerdan daha ucuz, MT ler için onlardan aldım, ama normal jantlar için bundan başka alternatif yok gibi.

Yunus yap bir set görelim, eğer iyi bir ürünü o paraya maledersen çok satarsın. Dikkat edilecek en önemli nokta göbekteki çıkıntı jant göbeğine bijonu sıkmadan bile oturmalı, jantı tutan göbektir, bijonlar sadece bu tutunmanın bozulmamasını sağlar, sadece dışa almak için yaparsan olmaz.

Selamlar

Selemlar abi bana lazım degilde ama yaparım cok ciddiyim ama bune mazemesinden yapmam gerekiyor anlamadım Uğur abi saglamlıkatan bahsediyor ama alemınyum alemınyumun en kalitelisi çeligin en yumuşağı olan soguk çekme mazemesi kadar olur
ben bunu 4140tan yapsam ne gibi sorun olur anlamadım hem saglam asla bişey olmaz agırlıgından ne cikar en fazla 3-5 kl yani

yunus bager' Alıntı:
Selemlar abi bana lazım degilde ama yaparım cok ciddiyim ama bune mazemesinden yapmam gerekiyor anlamadım Uğur abi saglamlıkatan bahsediyor ama alemınyum alemınyumun en kalitelisi çeligin en yumuşağı olan soguk çekme mazemesi kadar olur
ben bunu 4140tan yapsam ne gibi sorun olur anlamadım hem saglam asla bişey olmaz agırlıgından ne cikar en fazla 3-5 kl yani

4140 nedir? Görüntüsü alüminyuma benziyor ama bu ların ingilterede hepsini Sigorta şirketleri onaylamıyor, kaza anında kasko iptal, onaylı olanlardan birini scopion racing satıyor, bir incelemek lzım kullanılan malzeme nedir diye.

önnegin aks lar 4140 mazemenin isil işlem görmüşüdür ne kadar kalıteli oldugunu siz tamin edin kırlgan degildir dişkiler mafsallar vs vs
ama bana aliminyum çok saçma geldi hatta uçaklarda kullanılanı bile

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR