Defender İçin Jant Flanşı Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan defender58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,552

Etiketler
Ynt: Defender İçin Jant Flanşı Arıyorum

Jeep34' Alıntı:
Alüminyum motor blokları bile var.. :smiley:
Uğur abi yanlış anlama ben sana bişey demedim işin aslını ögrenmeye çalışıyorum tabiki blogu alüminyum motorlar var ama motor gövdesinde yük yok yük olsa eger motor takozları lastik olmazdı ben gerçekten bunu ögrenmek istiyorum magzemesi ne diye
baksana abi iyi para varmiş bu işte :smiley:

O kadar değil..Yurt dışında 250 tl den pahalı değildir. Yani imalat olarak düşünürsen 2 el değiştirse 100 lira maliyet.

alüminyum hafiflikten ziyade paslanmadığı için tercih ediliyor, çemberin merkezindeki dengeli 2-3 kg ağırlık sorun yaratmaz hele daha sağlam olacağı kesin, paslanma eroksal, galvaniz vb. yöntemlerle halledilemzmi , çünkü ben bu şekilde orjinal flanşlarda gördüm.

Selamlar

öncelikle kaliteli çelik daha geç paslanır uzerine hafif meneviş atilir uzun zaman paslanmaz ama galveniz çok pahalı bişey degil oda olur ben bu konuya egileyim olmadı satamadım kendi aracıma takarım :smiley:

[attachment=1]

PRO WHEEL SPACERS

Pro Spacers add an extra 30mm to each wheel.

The advantages of fitting Pro Spacers:

*
Reduces turning circle.
*
Maintains turning circle when used with larger tyres.
*
Reduces risk of rollover.
*
Takes corners better at high speeds.
*
Less expensive than buying wide tyres.
*
Durable, billet alloy components.
*
Easy bolt-on installation in minutes.
*
TUV tested and approved.

pros1.jpg

Yunus Sen yap bunlardan test et tamamsa ben alırım. Ama orjinalini bir incele.

Yavuz abi bu gösterdigin disko ya göre ama aliminyummu acaba
yakınlarda birde disko olsa ölçü almak için cok güzel olacak

Dura. Billet alüminyum imiş,

Fakat Defender disco I farketmez, herşey aynı.

Daha sağlam malzemeyi ben tercih ederim yeterki balans olmasın.

discovery-V8' Alıntı:
Dura. Billet alüminyum imiş,

Fakat Defender disco I farketmez, herşey aynı.

Daha sağlam malzemeyi ben tercih ederim yeterki balans olmasın.
Taman abi nol aldım balans kesinlikle olmaz simetrik oldugu için döküm olsa illa gerekir
selamlar iyi geceler...

keşke... araziye çıkmayalı oldu iki hafta... belki bir organizasyonda ortak bir noktada buluşuruz.

land lar için flanş var orjinal olup titanyum aleminyum olanlardan yani hafif ve cok sağlam balans problemi yaratmıyo fiyatı 650 tl dir 1.5 inç

yunus a..(abi deme diyorsun) bu ihale sana kalır,yaparsan sen yaparsın bak bütün LD ciler senden gelecek haberi bekliyor.Eh artık kısa bi zaman içinde ikinci landı da alırsın. şimdiden sana kolay gelsin.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR