Defender İçin Jant Flanşı Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan defender58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,909
Ynt: Defender İçin Jant Flanşı Arıyorum

Abi amortisorler ekleme yapılsa acaba olmazmı kuleleri kesmek daha zor iş bence
öndekiler uzun somunlarla araya saplama koyulsa olmazmı
arkalarada 1 halka daha kaynatılsa

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
Abi amortisorler ekleme yapılsa acaba olmazmı kuleleri kesmek daha zor iş bence
öndekiler uzun somunlarla araya saplama koyulsa olmazmı
arkalarada 1 halka daha kaynatılsa

olur elbette ama arkaya halka güzel olmuyor ve kırılıyor, alt kısma uzatma çivisi daha güzel ve sağlam oluyor, önde kuleleri indirmemin sebebi biraz yer açmak, ikinci akü gözünde , hidrolik direksiyon haznesi ve bobin bağlı, onları kulanin çıktığı yere taşıyıp aküyi koyucam yerine, malum geçen gezide vinç aküyü yuttu, voltaj dibe vurunca dolu depoya rağmen benzin göstergesinin ışığı yanık kaldı.

iki gün sonra akü dolunca düzeldi.

benim almanyada tanıdıklarım var bunun yurt dışındaki adı ne belki oradan getirtebiliriz ama tabi 8 yada 9. ayda burada oluyorlar.fiyatlarını bir araştırtayım

yunus bager' Alıntı:
engin abi yavuz abinin dediği gibi kupayı degil yayların altına takoz yaptım onlarda yavuz abide ben foto çekmeyi unuttum sagolsun yavuz abi çekmiş buraya koymuş
MERHABA bu flanşlardan elinizde hazırda varmı fşyatı nedir tşk

kokteknik' Alıntı:
MERHABA bu flanşlardan elinizde hazırda varmı fşyatı nedir tşk
Genişletme flanşlarından bahsediyorsanız elimde hazır yok ama 3-4 gün içeri,sinde teslim ederim fiyatı özelden atarım

yunus bager' Alıntı:
Genişletme flanşlarından bahsediyorsanız elimde hazır yok ama 3-4 gün içeri,sinde teslim ederim fiyatı özelden atarım

Yunus nerdesin ya özelttin kendini valla.

discovery-V8' Alıntı:
Yunus nerdesin ya özelttin kendini valla.
Yavuz abi hiç sorma bende özledim :smiley: bu aralar işim başimdan aştı 1 haftadırda internetede giremedim modemim bozulmuş idareden yeni modem buldum

arabanın eski disklerinden bir tane bir tanede jant alıp iyi bir tornacıya gidersin ustaysa yapar ve iyi bir sulamadan sonra hiç birşey olmaz saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR