Defender İçin Jant Flanşı Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan defender58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,922
Ynt: Defender İçin Jant Flanşı Arıyorum

ulusotomotiv' Alıntı:
selam yunus arkadaşım 1 tanesinin net ağırlığı ne acaba bu flanşların ?
inanın tartmayı unutum aslında çok aceleye geldi herşey ama işlenmemiş hali 17kg diye hatırlıyorum
ama yavuz abinin dediği gibi 7 kg çivarı olması lazım aslında hesaplarımda uzun iş ;)

Etiketler

edaghan' Alıntı:
Hayırlısı olsun Yavuz, güle güle kullan.

Kupayı kaldırmak için gereken flanş'ları ne zaman göreceğiz Yunus?
Engin abi şoyle bi disko didiklemek nasıp olmadiki :smiley: etrafımda hiç disko yok bi ara gelde kupa yüksetmesimidir nedir onunda ölçüsünü alırtım ::smiley:

yunus bager' Alıntı:
Engin abi şoyle bi disko didiklemek nasıp olmadiki :smiley: etrafımda hiç disko yok bi ara gelde kupa yüksetmesimidir nedir onunda ölçüsünü alırtım ::smiley:

uyar.... ama şu açılı rod kollarından nasıl edinecem ben???

edaghan' Alıntı:
uyar.... ama şu açılı rod kollarından nasıl edinecem ben???
abi onu yapamam işte çunkü dövme çelikten yapıldığı için o beni aşar 1000 tane sipariş olsa ança kalıbın parası kurtarır ama alternetif bişeyler düşünülebilir defender dekiyle aynımı

kollarla oynayamazsınız çok hassas iş, ama kulakları aşağı çekebilirsiniz, ama en güzeli 6 derece narrow olanından kol getirtmek, hem çok sağlam hemde yarı yarıya daha hafif.

Selamlar

çok zaman oldu hatırlamıyorum, Adnan a sorsana, QT ninkileri al, scorpion fiyatları daha yüksek.

Bu flanşlar jant takılması için dimi, pek anlamıyorumda.. Bende defendere jant taktırcaktımda böyle bir aparattan bahsetmişlerdi.. DEfendere jant bulmak zor.. ama bu ay jant alıcam, jantları göbeğe göre ayarlatacağım.. yani jantlar arabaya göre olcak torna yardımı ile.

efe_41' Alıntı:
Bu flanşlar jant takılması için dimi, pek anlamıyorumda.. Bende defendere jant taktırcaktımda böyle bir aparattan bahsetmişlerdi.. DEfendere jant bulmak zor.. ama bu ay jant alıcam, jantları göbeğe göre ayarlatacağım.. yani jantlar arabaya göre olcak torna yardımı ile.
evet bir müşteri daha çıkt ;D ;D
Efe yanılmıyorsam aliminyum çantlar flanşsız takılmıyor göbeği ileride kaldığı için 30mm fılanş senin işini görür

Arka

100_4094.jpg

Ön

100_4096.jpg

2 inch helezon yükselmeleri.

100_4087.jpg

Kendimde çalıştığım için yağ pas içinde fotoğraf makinasını ellemek istemedim, foto çok yok , bu üç foto bu başlık için örnek olsun. Ama garaj bölümü için hazırlanıyorum, Aracın dinamiklerini bozmadan , bir discovery hem 5 inch yükseltilip hemde subaru impreza tadında viraj nasıl alınır bunları adım adım açıklayacağım.

Yunus ellerine sağlık.

Selamlar

bu yükseltme takozlarından seneye ben de takmak istiyorum... yoldaki gidişat hakkında yorumlarını bekliyorum..

Böyle bişey oluyor Engin, ;D

000_0447.jpg

Yol tutuş ve sertlik eskisinden çok daha iyi.

Fakat 100 km de ön şaft uğulduyor, Akrep şaftı takman lazım, ayrıca tekerlek flanşları 30 mm yetmez, en az 45 mm olması lazım , kolları söylememe gerek yok zaten.

benim asıl derdim kolları nasıl halledeceğim.. yoksa bu yükseklik çok iyi olmuş... hemen yapmak isterdim.. :smiley:

unutmadan söyliyeyim, fren boruları rekorlara ulaşmadı bile, uzatmalı boruları tekrar uzattık ;D

Ön kulelerde 5 - 7,5 arası aşağı inmeli, amotrisörler tam açık pozisyonda kilitleniyor, (normallerin boyu zaten hiç yetmiyor ;D )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.