Defender İçin Jant Flanşı Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan defender58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,880
Ynt: Defender İçin Jant Flanşı Arıyorum

arkadaşlar en sonunda flaş aldım 15 gündür kullanıyorum arazidede asfaltda hiç bir sıkıntı yok ve arabanın görüntüsüde süper değişti

Etiketler

Defenderlere göre 45 mm fılanş yaptım ilk deneme yarın teslim edecem işanlah yüzümü kara çıkarmaz ondan ok gelirse isteyene yapabilirim ve birde yükseltme fılanşıda yaptım 50mm

Ynt: Defender ?çin Jant Flan?? Ar?yorum

Bu malzemenin sert oldugu kadar darbe aldiginda catlamiyacak
BIr malzeme olmasi lazim.aks ve torsiyon gibi saglam ve esnek olmali.

ostirix' Alıntı:
yunus a..(abi deme diyorsun) bu ihale sana kalır,yaparsan sen yaparsın bak bütün LD ciler senden gelecek haberi bekliyor.Eh artık kısa bi zaman içinde ikinci landı da alırsın. şimdiden sana kolay gelsin.

;D ;D
Osman yaptım bile tabi okladar parayla ne yepılır bir defender daha pırojem var onu gerçekleştiririm ;D ;D ;D ;D

Ynt: Defender ?çin Jant Flan?? Ar?yorum

vosdost' Alıntı:
vosdost birakta bunuda ben bileyim bu benim işim :smiley:
mahzeme 4140 ısıl işlem görmeyecek
Aliminyuma bişey olmuyorda çeliğemi olacak

yunus bager' Alıntı:
Defenderlere göre 45 mm fılanş yaptım ilk deneme yarın teslim edecem işanlah yüzümü kara çıkarmaz ondan ok gelirse isteyene yapabilirim ve birde yükseltme fılanşıda yaptım 50mm

Yunus...

bu yükseltme flanşı disco'ya uyar değil mi? evet dersen, ben de senden bir set isterim... bir de kaç para ondan bahsediver.

edaghan' Alıntı:
Yunus...

bu yükseltme flanşı disco'ya uyar değil mi? evet dersen, ben de senden bir set isterim... bir de kaç para ondan bahsediver.

kaşıntı tuttu galiba Engin ;D ;D

edaghan' Alıntı:
Yunus...

Engin abi yaptıgım flanş zate diskoya göre ama aralarında farklı olanlarıda varmış sen daha iyi bilirsin bunlar 150 mm yay çapı ön araka aynı
acele etmeyelim önce yükseltmeleri bi yollayayım ok gelsin ben sana fiyatınıda yazarım
selamlar..

discovery-V8' Alıntı:
kaşıntı tuttu galiba Engin ;D ;D

Abi senin araba önümde... Mert de yapıyor bişiler... e kıskanıyorum tabe. 32 inch lastik gözüme ufak gelmeye başladı. Seneye 34-35 inch gibi bir lastiğe zıplayacağım. hazırlık yapıyorum. ;D

yunus bager' Alıntı:
Engin abi yaptıgım flanş zate diskoya göre ama aralarında farklı olanlarıda varmış sen daha iyi bilirsin bunlar 150 mm yay çapı ön araka aynı
acele etmeyelim önce yükseltmeleri bi yollayayım ok gelsin ben sana fiyatınıda yazarım
selamlar..

Okeydir kardeşim. benim acelem yok. araçta hali hazırda 2 inch yükseltme var. şu haliyle beni götürüyor. o flanşlarla 2 inch daha yükselirse, 34-35 inch lastik takılır. tek dert, rod kollarını ayarlamak. onu da Mert'in yöntemi ile halledeceğiz heralde.

konu karıştı biliyorum ama... bu lastik için ne diyorsunuz?

maxxis_creepy_crawler.jpg

edaghan' Alıntı:
Okeydir kardeşim. benim acelem yok. araçta hali hazırda 2 inch yükseltme var. şu haliyle beni götürüyor. o flanşlarla 2 inch daha yükselirse, 34-35 inch lastik takılır. tek dert, rod kollarını ayarlamak. onu da Mert'in yöntemi ile halledeceğiz heralde.
Engin abi sana şimdi flanşta lazım olur ;D valla ben defendere denedim çok hariika görünüyor ;D ;D

317.5 /==/ 16
olabilir ortadaki rakamı çıkaranadım
senin yazdıgın ölçü eger fotodaki ise alakası yok bence jeep ciler aslında daha iyi biliyor bu ölçüleri

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR