Defender Jant Tk.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ONTURK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,065

ONTURK

Kamp III
Aşağıdaki ilanda bulunan jant takımı uygun fiyatlı gibi görünüyor.

Almayı planlıyorum Düşüncelerinizi paylaşırmısınız?.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-land-rover-defender-jant-takimi-4-adet-takim-57941641/detay/?

Etiketler

Ynt: Defender Jant Tk.

ben huma otodan orjınal boostların 4 tanesını + 4 ad. 3,00 spacer+kapaklar ve bijonlarla bırlıkte 1,200-1,300 cıvarında bır rakkama aldım uzerıne bıraz daha koyup bunları almanızı tavsıye ederım.. ılandakılere sordunuzmu spacer gereklımı dıye? eger gereklıyse zaten spacerler 300 cıvarı bır rakkama gelmekte 850+300+ bıjon kapaklar vs zaten nerdeyse orjınal setın fıyatına gelıyor.. yınede tercıh sızın tavsıyem humayla ve kayalarla da bır konusun derım... jantlı defender cok guzel duruyo bırkac level yukarı tasıyorsunuz aracı askerı arac konseptınden cıkıp bıraz daha sportıf arac seklıne gelıyor

bu jant takımını ben de sormuştum Adana da 650 TL diyorlardı takımına bir ay önce. araziye girecekseniz hiç bulaşmayın derim. ben ilk çamurumda sac jantlarımı rezil ettim. iç tarafında kalan taşlar çizdi jantı. asflatta ve bozuk yolda kuanacaksanız sadece sorun olacağını sanmıyorum ama çamura girecekseniz uzak durun derim

berk' Alıntı:
ben huma otodan orjınal boostların 4 tanesını + 4 ad. 3,00 spacer+kapaklar ve bijonlarla bırlıkte 1,200-1,300 cıvarında bır rakkama aldım uzerıne bıraz daha koyup bunları almanızı tavsıye ederım.. ılandakılere sordunuzmu spacer gereklımı dıye? eger gereklıyse zaten spacerler 300 cıvarı bır rakkama gelmekte 850+300+ bıjon kapaklar vs zaten nerdeyse orjınal setın fıyatına gelıyor.. yınede tercıh sızın tavsıyem humayla ve kayalarla da bır konusun derım... jantlı defender cok guzel duruyo bırkac level yukarı tasıyorsunuz aracı askerı arac konseptınden cıkıp bıraz daha sportıf arac seklıne gelıyor

Tamamen katılıyorum size;

Benimde içim rahat etmeyecek o üründe

huseyinyilmaz' Alıntı:
bu jant takımını ben de sormuştum Adana da 650 TL diyorlardı takımına bir ay önce. araziye girecekseniz hiç bulaşmayın derim. ben ilk çamurumda sac jantlarımı rezil ettim. iç tarafında kalan taşlar çizdi jantı. asflatta ve bozuk yolda kuanacaksanız sadece sorun olacağını sanmıyorum ama çamura girecekseniz uzak durun derim

çızıkten korkcaksak bınmemek lazım :D hanı bır laf varya demırden korkan trene bınmezmıs :smiley: bende taktıktan sonra hafıf kurumus dere yatagına gırdım bırazb ebelenmeden sonra ınce cızıkler olustu tabı ınsanın ıcı bıraz cız edıyo ama ne derler "ilk çizilene kadar "sonra bakarız bır sekılde caresıne aracımın uzerınde zaten dal cızıklerı ımza gıbı duruyo.. olsun okadar boost jantlar gercekten cok ayrı hava verıyo araca..

ONTURK' Alıntı:
Tamamen katılıyorum size;

Benimde içim rahat etmeyecek o üründe

dedıgım gıbı eger alıpda ıcınden spacer cıkmıyosa aldıgınız ürün orjınalden pahalıya gelıyor..

valla ben bunlardan aldım ama bu renk değil

memnumum

arkaya stepne takmamıştım, 1 adet daha alıp takacam, stepnesiz gözüme batıyor, berk in kulakları çınlasın ;D

göktu' Alıntı:
valla ben bunlardan aldım ama bu renk değil

memnumum

arkaya stepne takmamıştım, 1 adet daha alıp takacam, stepnesiz gözüme batıyor, berk in kulakları çınlasın ;D

:D ben demıstım sana stepnesız defender kelebek gıbı duruyo en uyuz oldugum yer benım aractada orası :smiley: bu arada götu ingiltereden 2 ad stepne kılıfı geldı bırı dıscolarda kullanılan kapak dıgerı 2011 kılıfı ben kapagı kullanıcam kılıfı paslayabılırım ;) aklıma gelmısken on karter korumasını daha veremedım fıyat alcam eger ısteyen olursa orjınal karter koruması yaptırcam def sahıplerının dıkkatıne ;)

bence çok güzel ürün bende bosst var orjinal oda çizildi çamurun içinde hepsi çiziliyor
çarpışantürk jantlarını da düşünün spacer olmadan takabiliyorsunuz

euzlu' Alıntı:
jant şeklen güzel de malzeme hakkında kafam ve içim rahat etmedi her nedense ilk bakışta, yoksa şekil çok güzel...

trabzonda benim arabaya bakarsın jantların nasıl olduğuna dair erdoğan. :smiley:

kokteknik' Alıntı:
bence çok güzel ürün bende bosst var orjinal oda çizildi çamurun içinde hepsi çiziliyor
çarpışantürk jantlarını da düşünün spacer olmadan takabiliyorsunuz

Bosst jantlar için spacer gerekli mi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR