berk' Alıntı:ben huma otodan orjınal boostların 4 tanesını + 4 ad. 3,00 spacer+kapaklar ve bijonlarla bırlıkte 1,200-1,300 cıvarında bır rakkama aldım uzerıne bıraz daha koyup bunları almanızı tavsıye ederım.. ılandakılere sordunuzmu spacer gereklımı dıye? eger gereklıyse zaten spacerler 300 cıvarı bır rakkama gelmekte 850+300+ bıjon kapaklar vs zaten nerdeyse orjınal setın fıyatına gelıyor.. yınede tercıh sızın tavsıyem humayla ve kayalarla da bır konusun derım... jantlı defender cok guzel duruyo bırkac level yukarı tasıyorsunuz aracı askerı arac konseptınden cıkıp bıraz daha sportıf arac seklıne gelıyor
huseyinyilmaz' Alıntı:bu jant takımını ben de sormuştum Adana da 650 TL diyorlardı takımına bir ay önce. araziye girecekseniz hiç bulaşmayın derim. ben ilk çamurumda sac jantlarımı rezil ettim. iç tarafında kalan taşlar çizdi jantı. asflatta ve bozuk yolda kuanacaksanız sadece sorun olacağını sanmıyorum ama çamura girecekseniz uzak durun derim
ONTURK' Alıntı:Tamamen katılıyorum size;
Benimde içim rahat etmeyecek o üründe
göktu' Alıntı:valla ben bunlardan aldım ama bu renk değil
memnumum
arkaya stepne takmamıştım, 1 adet daha alıp takacam, stepnesiz gözüme batıyor, berk in kulakları çınlasın ;D
euzlu' Alıntı:jant şeklen güzel de malzeme hakkında kafam ve içim rahat etmedi her nedense ilk bakışta, yoksa şekil çok güzel...
kokteknik' Alıntı:bence çok güzel ürün bende bosst var orjinal oda çizildi çamurun içinde hepsi çiziliyor
çarpışantürk jantlarını da düşünün spacer olmadan takabiliyorsunuz
euzlu' Alıntı:boost janta en az 30mm spcer gerekli diye biliyorum..