daha fazla fotografı bu hafta sonu kısmetse yükleyeceğim.suyabatmaz' Alıntı:Aracınız gayet diri görünüyor. Daha fazla foto gerek
Maşallah
Hayırlı olsun.
plaka için 1 ay süre aldım.2 hafta içinde değiştiricem.Adnan Çetinel' Alıntı:Hüseyin Bey, plaka artık değişmiştir herhalde![]()
huseyinyilmaz' Alıntı:iyi niyetleriniz çin çok teşekkür ederim. daha ilk günden suya soktum aracı derinliği kestiremeden. ön cama kadar suya düştük. geri geri çıkartırken stop etti birdaha çalışmadı. gecenin onbirinde İstanbulu arayıp Murat İrfan Ağcabaydan yardım isteimsağolsun o da Gürsel Ünsal ı aradı. Gürsel abi de geldi gecenin bi yarısı çekti bizi sudan. defender kardeşliği bu olsa gerek. tabi elektrikçisini çağırdı Gürsel abi adam geldi marşa bastı araba çalıştı koptuk hepimiz
)
huseyinyilmaz' Alıntı:dün geri vitese almaya çalışırken dişlilerden sürtünme sesi geldi. zorlamadan tekrar boşa aldım. debriyajdan ayağımı çekip tekrar bastım. birkaç kez aynı şey olduktan sonra 4. ya da 5. seferde vites normale döndü. bir de debriyaja basınca vırk vırk vırk sesi geliyor bırakınca geçiyor. yorumlarınız nelerdir
huseyinyilmaz' Alıntı:Teşekkür ederim. Aracım Adanada. Adanada defender deneyimini yaşamak isteyen yada yolu Adanaya düşen herkese defenderımın kapısı açık.İsteyen anahtarı alıp gidebilir.
Geri getirmeyi unutmayın![]()
arazi vitesinin bazen zor geçmesi de aynı sebepten olabilir mi? şanzuman yağı ne kullanmam lazım? değişimi eski işyerimden teknisyenimle birlikte yapıcaz sanırım. korkuttunuz beniberk' Alıntı:debriyaj merkezınızın kacırması cok yuksek ıhtımal yagı eksılmıstır ve merkez degısımı cok iğrenc zor bır işlem kolay gelsın...
Sentinel' Alıntı:Aracınız hayırlı olsun çok güzel görünüyor...
Güle güle kullanın
anahtar vermeye gelince.....
Bir kez anahtar verdim
bir baktım şanzımanı sıfırlamakla uğraşıyorum![]()
tekrar hoşbulduk. aracıma ayırdığım belirli bir bütçem yok. zamana yaymayı planlıyorum. tabi kritik hatalar da yapmak istemiyorum. yani değiştirdiğim bir parçayı 2 ay sonra bağlantılı başka parçayı değiştirmek istediğimde tekrar değiştirmek durumuna düşmek istemem.nordic1903' Alıntı:Aramıza hoşgeldiniz..Daha önce de belirttiğim gibi aracınızı ölçüp biçin , bütçenizi ölçüp biçin ve güzel bi plan yapınGerisi çok zevkli ...Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle..
Cenk
huseyinyilmaz' Alıntı:polybush kitle birlikte geri dönülmez hata yapmamak için neler değişmeli?
yoksa yanlış yerden mi başlıyorum olaya.