KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
merhabalar gercekten yardimci olmayi cok isterim ancak daha once boyle bisey yaptim sonrada sorunlar yasadigim icin malesef yapamiyorum ama konuyu takip ederseniz parcayi getirmenin ve pay pal ile odeme yapmanin guvenlikle ilgili hicbir sikintisi yok birde ayni parcadan 3-5 ad getirdiginizde sorun olabiliyo ( kanadadan 4 ad kayak gozlugu getirttim ptt gumruk dairesine yonlendirdi orda memurlarla isimi halletmistim ama dedikleri eger ayni mali ihtiyacin fazlasi getirtiyosaniz ticaret yaptiginizdan supeleniyorlar oyuzden tek olarak getirmenizi oneririm..
Kolay gelsin..
Evet tuşlarda dahil , tuşların bir özelliğide parklar açıkken üst tarafında ince çizgi şeklinde ışık yanoyor tuşları açıncadaalt kısmında tuşların kare şeklinde ışık yanıyor benim bu olay çok hoşuma gitti.
Evet tuşlarda dahil , tuşların bir özelliğide parklar açıkken üst tarafında ince çizgi şeklinde ışık yanoyor tuşları açıncadaalt kısmında tuşların kare şeklinde ışık yanıyor benim bu olay çok hoşuma gitti.
yeni direksiyonuma frezeli göbek yaptırdım aşagıdakı resımde goruluyor , ortasına amblem yada daha estetık bir parça koyabılecek bir usta tavsye edersenız memnun olurum.
mudstuffdan konsol 1 haftada geldı haftaya switchleri de getirtip montajı yaptırtcam..
işte ilk resimler..
( ekstra led stop lambaları ve alüminyum levha getirttim onlarda tek kargodan hallettim )
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
iyi çalışmalar bu takımın fiyatını müsait zamanda bana msj olarak yazarmısın tel:05307643828