Defender Ön Konsol

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteriner44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 106,220

Etiketler
Ynt: Defender Ön Konsol

Off_Road' Alıntı:
senin Bekirin yeni KIZ indan haberin yok galiba ... 300 Tdi aldi .. :D gorunuse gore ilk Sivas etkinliginde yine kupalari topluyacak gibi ...

:smiley: Haberim yoktu, hayırlı olsun bekleriz tabiki sivas'a kupa için söz veremem ama ...

Off_Road' Alıntı:
senin Bekirin yeni KIZ indan haberin yok galiba ... 300 Tdi aldi .. :D gorunuse gore ilk Sivas etkinliginde yine kupalari topluyacak gibi ...

hayırlı olsun kanka çok sevindim valla :D :D :D
benim kupa gibi iddiam yok artık geçen sene şike yapıldı bana ;D ;D ;D

Off_Road' Alıntı:
arkadaşlar herkese allah gönlüne göre versin ama defender aşkı bitecek gibi çok bilmek iyi olmuyor allah sizlerede istediğiniz herşeyi yapma gücü versin

landcı-38' Alıntı:
arkadaşlar herkese allah gönlüne göre versin ama defender aşkı bitecek gibi çok bilmek iyi olmuyor allah sizlerede istediğiniz herşeyi yapma gücü versin

hele şu yeni aslanın resimlerini bi paylaş bekir gardaş bi görelim

kokteknik' Alıntı:
gizli saklı araba alıyor sonra gögüş soruyor
allah hayırlı ugurlu etsin gardaşım
güle güle bin

Diğer defender konularından daha hareketli burası.

Bülent bey açıktan alalım dedim hani elimizden tutmadınız :-[

kokteknik' Alıntı:
gizli saklı araba alıyor sonra gögüş soruyor
allah hayırlı ugurlu etsin gardaşım
güle güle bin
bülent defender aşkı bitsin diye 2 ay araba almadım ama bitmedi ve sadece 1 günlük bir an tekrar aldım ama satacam komple mekanik aksam yaptırdım a dan z ye 5 bin lirayı buldu 23 de araba hesabla elektrik aksamıda sıfır elimi tutana satacam haberin olsun tek güzelliği marşa bas 90 km ile 750 ile 800 km arası yol yapıyor iki sefer kayseri muğla fetiye arası yol yaptım

Defenderin anlayamadığım bir cazibesi var ,aslında bence çoğu sistemi sorunlu bir araç ... Sorunlu noktalarından birisi de torpidosu ...Sıfırının torpidosuna bile bakın , sizi rahatsız eden birşeyler olduğunu hissedeceksiniz . Defender için en iyi torpidoyu bence Tomb Raider filmindeki araç dizayneri yapmış...
Merak ettim acaba Türkiyede bu konuda değişik bir çalışma yapan var mı ? Tabii dash dışında ...

RealLara3.jpg

dsc085115.jpg

Eski tipinin kodu : MTC 4618 " Ön torpido alt paneli" bu parçanın yenisinin (resimde görülen) kodunu bilen var mı ?

16147.jpg

Ben buldum , ama olmuyo böle arkadaşlar hiç yardım etmiyosunuz daha :smiley:) ,
FAB012860PMA bu sağdan direksiyonlusunun kodu ,
Arkadaşlar hız göstergesinin de olduğu grubun etrafındaki plastik kaplamaların kodlarını arıyorum şimdi de , 2007 modelden yukarısı , araştıralım şunu tahminden çok ucuza torpidoyu upgrade edebileceğiz gibime geliyor , yardım lütfennn ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,947
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR