KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar herkese allah gönlüne göre versin ama defender aşkı bitecek gibi çok bilmek iyi olmuyor allah sizlerede istediğiniz herşeyi yapma gücü versin
arkadaşlar herkese allah gönlüne göre versin ama defender aşkı bitecek gibi çok bilmek iyi olmuyor allah sizlerede istediğiniz herşeyi yapma gücü versin
bülent defender aşkı bitsin diye 2 ay araba almadım ama bitmedi ve sadece 1 günlük bir an tekrar aldım ama satacam komple mekanik aksam yaptırdım a dan z ye 5 bin lirayı buldu 23 de araba hesabla elektrik aksamıda sıfır elimi tutana satacam haberin olsun tek güzelliği marşa bas 90 km ile 750 ile 800 km arası yol yapıyor iki sefer kayseri muğla fetiye arası yol yaptım
Defenderin anlayamadığım bir cazibesi var ,aslında bence çoğu sistemi sorunlu bir araç ... Sorunlu noktalarından birisi de torpidosu ...Sıfırının torpidosuna bile bakın , sizi rahatsız eden birşeyler olduğunu hissedeceksiniz . Defender için en iyi torpidoyu bence Tomb Raider filmindeki araç dizayneri yapmış...
Merak ettim acaba Türkiyede bu konuda değişik bir çalışma yapan var mı ? Tabii dash dışında ...
Ben buldum , ama olmuyo böle arkadaşlar hiç yardım etmiyosunuz daha ) ,
FAB012860PMA bu sağdan direksiyonlusunun kodu ,
Arkadaşlar hız göstergesinin de olduğu grubun etrafındaki plastik kaplamaların kodlarını arıyorum şimdi de , 2007 modelden yukarısı , araştıralım şunu tahminden çok ucuza torpidoyu upgrade edebileceğiz gibime geliyor , yardım lütfennn ...