Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen
sevgili arkadaşım, düşmüş olduğun bu sevdanın aynısını yaşamış biri olarak son 15-20 günde baktığım bazı defenderlerden bahsedeyim sana;
1-
Rize'de (Ardeşen) 87 110 kasa beyaz bir dizel var, dıştan boyası iyi, beyaz kasa siyah tavan, acil 4 lastik istiyor, döşemesi hiç yok komple döşeme lazım (tavanı ve panzulotları mevcut ancak demonte, taktıracaksın), hidyolik direksiyon, 1 vites senkromajında sorun var, hızlı kalkarsa vitesten atıyor, elini dayayıp kalkarsan sorun yok : )), motoru diri, sahibi 11.000 tl de diretiyor, o paraya bana zaman sorunumda olduğu için yaramayacağından vazgeçtim, arazi vitesi sorunsuz bu arada,
içini Ardeşende ustalara sordum, 800 tl iç döşemesine istediler, Trabzon'da koltukçu-döşemeci Yavuz var, Defendere uygun avrupa otomobil çıkma koltuk satıyor, yaklaşık 700 civarı da koltuklara fiyat verdi, kısacası 1500 tl ye içi yapılır,
1.vites ile ilgili sorunu kaça halledilir bilemiyorum ama onun haricinde motor olması gerektiği gibi idi
2-
Erzincan merkezde 3 adet 87 benzinli var, diğerleri de iyi ama biri çok sağlam duruyor (sanırım lacivert olan) 8000 civarında fiyat istiyorlar, istersen baktırabilirim,
bu arada komple boya için 2500 civarı fiyat verdiler Ardeşen de, bilgin olsun diye onu da paylaşayım istedim...
selamlar...