JAMES BROWN
Kamp II
Öncelikle selamlar ve saygılar.DEFENDER heveslisi ve aşığı olarak halen aracımı alamasam da(ZJ mi satar satmaz alacağım
) daha almadan kafamda ki projeler son hız devam etmekte.Yabancı internet sitelerinden ve sizlerin eklediği tüm fotoları indirip inceleyerek kendi DEFENDER ımı şekillendiriyorum.Sizlerden ve tecrübeli üyelerimizden aşağıdaki listeye göz atmalarını ve listedekilerin yaklaşık maliyetlerini yazmalarını rica ediyorum.Belki alacağım araçta çoğu olacaktır fakat ben en çıplak halini göz önüne almak istedim.Bu hem benim hem bu konuları merak eden diğer arkadaşlarımız için faydalı olacaktır.
1.Ön ve arka koltukların değişimi.(Dört adet sanırım doblo koltukları veya farklıda olabilir.)
2.Tavan döşemesi komple ve 4 kapı döşemesinin orjinali ile değişimi(OTOKAR da mevcutmuş sanırım)
3.Şnorkel
4.Port bagaj -aracın yanlarından cam altlarına kadar ve ön cama kadar uzanan demirli model(fiyat kuşkusuz usta ve yapılan yere göre farklılık gösterecektir)
5. Ön ızgara ve farların 2006-2010 görünüme çevrilmesi
6. 2 inc yükseltme(get veya diğer sistemler olabilir.)
7.Ön konsolun torpidonun değişimi.(yıpranmış olabiliyor-değişim derken 2010 model olanları kasıt etmiyorum bildiğimiz 1990 lı model olanlar)
8.Direksiyon simidinin yeni model olanı ile değişimi.
9.Webasto-çorum kalorifer alımı.
Kuşkusuz DEFENDER için yapılacaklar listesi uzar gider.Fakat ben en temel olanları ve benim için olmazsa olmazları listeledim.Vinç,demir ön –arka tampon,Komple boya-Sticker vb. gibiler için beğendiğim örnekleri de belirledim fakat bunları maliyet yelpazesi çok farklı olduğundan sadece yukarıdakileri sormak istedim.Herkese teşekkür ederim.
1.Ön ve arka koltukların değişimi.(Dört adet sanırım doblo koltukları veya farklıda olabilir.)
2.Tavan döşemesi komple ve 4 kapı döşemesinin orjinali ile değişimi(OTOKAR da mevcutmuş sanırım)
3.Şnorkel
4.Port bagaj -aracın yanlarından cam altlarına kadar ve ön cama kadar uzanan demirli model(fiyat kuşkusuz usta ve yapılan yere göre farklılık gösterecektir)
5. Ön ızgara ve farların 2006-2010 görünüme çevrilmesi
6. 2 inc yükseltme(get veya diğer sistemler olabilir.)
7.Ön konsolun torpidonun değişimi.(yıpranmış olabiliyor-değişim derken 2010 model olanları kasıt etmiyorum bildiğimiz 1990 lı model olanlar)
8.Direksiyon simidinin yeni model olanı ile değişimi.
9.Webasto-çorum kalorifer alımı.
Kuşkusuz DEFENDER için yapılacaklar listesi uzar gider.Fakat ben en temel olanları ve benim için olmazsa olmazları listeledim.Vinç,demir ön –arka tampon,Komple boya-Sticker vb. gibiler için beğendiğim örnekleri de belirledim fakat bunları maliyet yelpazesi çok farklı olduğundan sadece yukarıdakileri sormak istedim.Herkese teşekkür ederim.