Dj
2x1 OLMADI 4x4
Ynt: Defender'a Elektronik Ateşleme Uygulaması
Takip
Takip

Hayırlı olsun bende bayramdan sonra düşümüyorumjohnplayer' Alıntı:şehirler arası ölçüm sonucu ;
lpg 1.980 tl den km de 350 krş sarfiyat var. lpg 1.750 civarında iken bu rakamı alıyordum. kit uygulamadan önce , havalarında soğuması etkisinide sayarsak 450 krş yakıyordu kaba bir hesap %20 civarında bir tasarruf sözkonusu.
bu benzinli olayı beni hiç sarmadı oldum olalı ama aracım benzinli askerde bide benzinli araç kullandım ama benzine para vermedimkokteknik' Alıntı:bu ne acaba ??? ??? komple uygulanmış bir elektronik ateşleme kiti gibi görünüyor
sizce nedir acaba
http://www.simonbbc.com/distributors/4-cylinder
türkiyede yok mu bu zımbırtı diğer parçalara gerek yok diyorsunuz ama bobin sorun çıkarmazmı ?johnplayer' Alıntı:distiribütorunüzde bir arıza yoksa 20£ lik kiti getirmeniz yeterli bence komplesine gerek yok. ee para çok diyorsanız o ayrı,
johnplayer' Alıntı:türkiyede maalesef yok veya ben bulamadım.ben mevcut bobinlede kullandım bi sıkıntı olmadı, mako marka elektronik ateşleme bobini tercih etmemdeki nedene gelince , bildiğiniz gibi yüksek voltajlı bobinler platini bozduğu için kullanılamıyordu artık platin olmadığı için kullanılabilir ve şuan kullanıyorum bir sıkıntı yok.
erhan110' Alıntı:İyi akşamlar adaşım verdiğiniz bilgiler çok güzel , yurtdışı forumlardada 10-12 yıldır kullananlar varmış bu kiti herkez çok memnun . Ben fdüzgün bir ateşleme vede motoru çok daha verimli çalıştırdıgı için takmak isitiyorum elektronik ateşlemeyi ancak bu elektronik kelimesi ile arazi araçları yanyana gelmesi sanki sakıncalı gibiyani bu kite su - nem - çamur gelmesi durumunda acaba ortada kalırmıyız düşüncesi takıldı zihnime , bu konuda deneyiminiz yada görüşünüz nedir ????
Selamlar
Erhan
su temasiyla yanmaz toplayici fabrikasyon urunse tamamen izolelidir , distributorun disina her turlu izoleyi yapabilirsiniz zarari olmaz , umarim faydali olabilmisimdir.erhan110' Alıntı:Cevabınıza teşekkürler aydınlatıcı oldu ancak bu elektrronik devre su temasıyla kısa devre yapıp yanarmı ?? distribütörlere taktıgımız bulaşık eldivenini elktronik kit oldugundada takabilirmiyiz.
Selamlar
Erhan
merkezci' Alıntı:su temasiyla yanmaz toplayici fabrikasyon urunse tamamen izolelidir , distributorun disina her turlu izoleyi yapabilirsiniz zarari olmaz , umarim faydali olabilmisimdir.