Defendere Lastik Seçimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tango Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,593
Ynt: Defendere Lastik Seçimi

aslinda ben beni etkileyen yerden yola cikarak yani camel tropy den etkilendigimi itiraf ederk soylemeliyimki sari bence bana defenderi sevdiren renk
renk sari ama camlari koyu yesil yada siyahi renk film tamponlar camurluklar bagaj cantlar siyah dusunuyorum
kesinlikle degerli fikirlerinize acigim

Etiketler

sevgili dostlar bu yukaridaki resimdeki acik olan defenderin fotosundaki koltugu nerede bulabilecegim konusunda bir fikri olan arkadasim varsa lutfen yardimci olsun yoksa bi aracin cikma koltugunu koyacam ve hangisi uyar aslinda cokta iyi bilmiyorum yardim lutfen

muadili için defender komutan koltuğu diye ankarada oto özdal ile irtibata geçebilirsiniz.

bu arada benim kocaoğlana toyota corolla koltuğu taktık,

CIMG6096.jpg

size katılıyorum aracın içi biraz dar koltuk ne kadar alçak olursa okadar iyidir ben biraz kalıplı birisi oldugumdan dolayı aracda hareket edecegım fazla bı alnım kalmıyo koltuklardan baska bır sekılde yer kazanıla bılınırımı acaba

arkadaşlar 750 16 ölçüdeki lastiklerden mümkünoldukca kullanmamaya çalışın bu lastikler türkiyede yük taşıma macı ile üretildigi için bizim araçlarımıza agır ve sert gelir 235 85 16 ile aynı ebattır fabrikanın orjinal ölcüsüdür . bir zaman lar 750 16 ok 144 serisinin az katlı ve hafif olanı piyasada bulunuyordu sanırım artık yok ayrıca bu lastikler c sınıfı oldugu için de asfalt performansları cok zayıftır birde yine zor bulunan ama off road için harika olan bir ölçüde 255 85 16 dır bulabilirseniz iyi sonuç alaırsınız çapı hemen hemen 83 santimdir aracıda baya bi yükseltir teşekkürler

Koltuk arayan arkadaşlara;

işinize yararmı bilmem ama linkte Vito koltukları var.

Bir bakın isterseniz.

Saygılar.

Serhat

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-ticari-araclar-minibus-otobus-satilik-mercedes-sprinter-den-cikma-koltuklar/detay?keyword=çıkma koltuk

Felice' Alıntı:
235/85/16 pirelli scorpion ATR

lastiklerimden AT şartları açısından çok memnunum.

aşağıdaki resim istepnedeki lastiğin desenleri hakkında fikir vermek amacıyla konmuştur.
diğer bir deyişle aşağıdaki resim, önerdiğim lastik ile bu şekilde çamura girebilirsiniz anlamı taşımamaktadır. :smiley:

CIMG5782.jpg
Geçen yıla ait bir mesajdan alıntı yapıyorum.. bu şekile çamura girilir ama bu lastiklerle herzaman çıkılamayabilir .. benim goodyear MTR lerlede aynı yani.. kimi zaman çıktım kimisinde kaldım .. çamur sararak jantin ortasına doğru nerdeyse bir koni oluşturuyor.. ama olması gereken bu değil çamuru patinaj sırasında bile atması gerekiyor içerideki dişler zaten ilk turdan sonra çamurla dolarak kabak lastik gibi sıfırlanmış oluyor .. gerçekten çamura uygun lastiği olan arkadaşların sorunsuz geçtiği yerlerden geçemedim ...
şu sıralar silverstone MT 117 Ext düşünüyorum araştırmalarıma göre en başarılısı ama bu tiplerde çok agresif desenli ve 70 km.h den sonraki hızlarda sesten durulmaz diyorlar ..

[attachment=1]

33 sılvers extr.jpg

fiyatları ne kadarmış aşağı yukarı ertuğrul bey. bilgi verebilirmisiniz. olmazsa kışa 8 adet alalım ;)

anladım düşündürücü :D en iyisi ben önce öne bir vinç alayımda zaten marshall mtlerim yeni gibi sağolsun hasan bey fazla yıpratmamış benim araçtaki lastikleri.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR