Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Trekking Duyurusu (01 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,720
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
Merhaba Arkadaşlar ,

Bu haftaki Kentkart ile TREKKİNG yürüyüşümüz, İzmir Ulukent (Egekent-2) Son Durak - Yamanlar Dağı Sırtları - Egekent-1 parkurunda yapılacaktır . Yaklaşık 12 kilometre yürünecektir.

1.Buluşma noktamız; Pazar sabahı 07:50 Alsancak Camii Önü duraktır.

08:05'de Gümrükten kalkan 128 numaralı otobüse bineceğimiz için en geç 08:00 de durakta olmanız gerekmektedir.

Ayrıca Karşıyaka'dan saat 08:00 'de 228'e ve Bostanlı'dan saat 08:20'de 428 nolu otobüslere binebilirsiniz.
Biz sizleri Saat 09:00da Egekent Son Durakta alabiliriz.

Özel Mesaj ile haberdar ediniz.

Bu etkinliğimiz de herkes yol ücretini kendilerine ait olan KENTKART ile ödeyeceklerdir. Katılımcılardan Ekstra bir ücret talep edilmeyecektir.

Her türlü bilgi isteği için e-postamız ;

deretepe@gezenbilir.com

Etiketler
Ynt: Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Trekking Duyurusu (01 Şubat 2009)

Bu etkinliğimizi yapacağımız parkurun yakınlarında yapmış olduğumuz Harmandalı - Yamanlar Dağı Sırtları - Egekent-1 Doğa Yürüyüşümüze ait fotoğraflara ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21878.0 linki vasıtası ile ulaşabilirsiniz.

Ulukent (Egekent-2) Metro Gönenkent Konutları;

Uygarlıktan uzaklaşıyor , doğanın kucağına ilerliyoruz.

Şöyle bir doğaya ;

Ynt: Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Trekking Duyurusu (01 Şubat 2009)

kostüm sorunum olmakla birlikte gelmeyi umuyorum

Kostüm sorunu için yazabileceklerim .;

GİYİM : Giysilerimizin en önemli özellikleri şunlar olmalı:Hafif,az yer tutan sıkıştırılınca küçülebilen, az nemlenen, kolay kuruyan (örnamuklu değil), bol ( donmayı önleyen arada kalan hava ve kan dolaşımı),önden açılır kapanır ;ki kolay giyilebilsin, sıcak tutan, ter ve buharı dışarı atabilen,yağmur, nem ve rüzgar geçirmeyen....Bu kadar özelliği bir anda içeren giysi bulmak çok mu kolay diyeceksiniz ama kısaca şunu belirtmek gerekli ki, kalın giyinmemiz bize bir yarar sağlamıyor.İnce ve kat kat giyinirsek, aralarda kalan havanın verdiği ısı ile sıcak kalabiliriz.

Tipik ve Kolay Sağlanabilen bir Giyim şöyle olabilir:

Yazın:Yürürken sırayla T-shirt, orta kalınlıkta bir yün gömlek,basma,pazen ya da ince ketenden pantolon.Molalar için (polar) mont ve yağmurluk.

Kışın: Yürürken sırayla yün atlet, yün gömlek, polar veya kadife pantolon.Molalar için polar mont,yağmurluk ve çok soğuk havalar için elyaf veya kuş tüyü anorak. Ek olarak yaz kış güneş gözlüğümüzü,kremimizi,şapkamızı ve beremizi de unutmuyoruz. Ayakkabı olarak tabanı kalın ortopedik botlar tercih edilebilir.

yok yok resimlere bakıyorum da.. benim evde Queen Elizabeth dönemi kostumleri bulma ihtimalim daha kuvvetli
çok ilkel kalacağım galiba...

Dalgıç giysilerini kap gel sende .

ah yaramı deşme kursa başlayamadım zaten...Mart bir gelsin

pazar günü yuruyus saatinde yağmur olmasın duasına başlayalım bu arada....

Merhaba Arkadaşlar,

Bu konu Doğa Sporları bölümünde bulunan Doğa Yürüyüşü isimli bölüme taşındı.

Konu ile ilgili yorum ve fotoğraflar için <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24113.new#new">tıklayınız!.</a>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...