KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009)
Osman ilk yürüyüşün ise sana şimdiden başarılar.
Cuma ve Cumartesi akşamları karbonhidrat ağırlıklı beslenmeye özen gösterin. Bol makarna ve pilav - patates.
Dağda öğlen yemeğinde yemek içinde doğal şeker içeren besinler (Haşlanmış Patates - Patates Salatası - Börek -kıymasız ve hafif salata malzemeleri)
En az 1.5 lt su.
Sibel sana gelince hamsın kucakta taşınmayı düşünüyorsun.
Ama tek parça mı yoksa çok parça olarak mı.?
;D
Yürümekte zorlanırsanız Kızılay Kampına ulaşmadan ana mola verip Doğançay'a doğru dönüşe geçeriz merak etmeyin.
Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009)
günaydın herkese
sizinle beraber güzel bir gezi olacağı düşüncesiyle düşünmeden geliyorum dedim ama önümüzdeki hafta burun ameliyatım var geçen ay soğukalgınlığı nedeniyle ertelemek durumunda kalmıştım açıkçası böyle bi riski göze alamıyorum(
ameliyattan sonra iyileşir iyileşmez yeni gezilerde görüşmek üzere
tekrar merhaba
kararsızlığım için özür dilerim öncelikle..tereddütte kalmıştım ama engin bilgi ve tecrübeleri olan deneyimli arkadaşlarımızdan aldığım geribildirimlerle bir sorun olmayacağını düşünerek geziye katılmaya karar verdim
desteği için osman ve yeldaya tekrar teşekkür ederim