Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,242
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009)

pazar sabahı otobüste bakalım kaç kişi olacağız

Etiketler
Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009)

ben dogrudan asıl duraga gelsem.. ok. mi 8.00 de.

Alsancak camii önüne kimler gelicek buluşma için? Sanırım karaşıyaka tarafında olanlar direk geçecekler. Sap gibi beklemiyeyim

ben yağmur yağmaz da sabah geziye katılırsam, Osman abiyle beraber geleceğimiz için, abinin sorusuna aynen katılıyorum ))

Günaydınlar tam teçhizat hazır olmama rağmen hava muhalefetinden dolayı gelemiyorum bilginize sunarım

Ben de katılamadığım için üzgünüm, sabah saat 6 buçukta bu durumu netten paylaştık Osman abiyle, umarım yürüyüşe katılan arkadaşlar zararsız ziyansız zorlanmadan dönerler bu yağmurdan...

Etkinliğiniz sonrasın da ayrıntıları fotoğraflarınızı bizlerle paylaşacağınız linki veriyorum..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24556.msg198296#msg198296

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...