Detroit Diff Lock Hakkında Bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakan3005 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,840

Etiketler
Ynt: Detroit Diff Lock Hakkında Bilgi

hakan3005' Alıntı:
merhabalar arkadaşlar 97 blazer aracıma detroit diff lock buldum ebaydan.acaba alsam iş görürmü bu konu hakkındaki fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.bu arada ürün 560dolar artı 100 dolar naklıye ile gelıyor.merak edenler için.(bu aradaben aracımı gündeliktede kullanıyorum)

merhabalar
Bende 97 Blazer kullanmıstım araçta kilit yoktu. Benim Blazer yerden vitesti. yerden vites olanlar koldan vitese göre daha güçlüymüş. o zaman bende kilit takmayı düşündüm fakat tavsiye etmediler. takan biri ile konuştum araç çok güçlü ve hızlı olduğundan gazı çok iyi ayarlamak gerekiyormuş arkadan itiş konumunda çok kayıyormuş. cherokee xj dede 2 çeker arkadan itiş vites konumu var fakat ayna mahruti oranları çok farklı blazer çok daha hızlı diff oranı düşük. zaten Chevy motoru güçlü motordur söylenen mantıklı geldi takmadım. benim bilidiğim bu. bu arada çok keyifli bir aracınız var. güle güle kullanın.

alfonso kusura bakma sımdı okudum mesajını.evet hakan kumbasar olmalı bır tane bızım aileden.aile buyuk oldugu ıcın bazılarını sadece netten tanıyorum :(

teşekkur ederım egemen benım araçta yerden vitesli.koldan vitesliler s10 dıye gecıyor,koladan vitesliler fabrika çıkışli olarak lsd li geliyor.güç konusunda haklısın çok güçlü araçlar.

hakan3005' Alıntı:
alfonso kusura bakma sımdı okudum mesajını.evet hakan kumbasar olmalı bır tane bızım aileden.aile buyuk oldugu ıcın bazılarını sadece netten tanıyorum :(
Benim kolejden arkadaşımdı yanlış hatırlamıyorsam...

hakan şuanda ankarada apple pc satıyor.arasıra netten vede telden konusuyoruz.bir tane daha hakan kumbasar var ankarada ama o biraz daha büyüktür sizden prof dr hakan kumbasar.hakan abi 48 yaslarında felan olamlı.

Benim arkadaşım olan 35 gibi. o prof olanıda annem tıp fakültesinden tanıyor....
selam söyleyin lütfen....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
karavanyapıyorum

SON KONULAR