Detroit Diff Lock Hakkında Bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakan3005 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,806

hakan3005

Kamp I
Yer
istanbul
Web
www.harmanekmek.com
merhabalar arkadaşlar 97 blazer aracıma detroit diff lock buldum ebaydan.acaba alsam iş görürmü bu konu hakkındaki fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.bu arada ürün 560dolar artı 100 dolar naklıye ile gelıyor.merak edenler için.(bu aradaben aracımı gündeliktede kullanıyorum)

Etiketler
Ynt: Detroit Diff Lock Hakkında Bilgi

Detrioit' in, daha çok asfaltta kullanılan araçlar için konforsuz olduğu ve bazen açmadığını duydum...
Fiyat makul bence....

Bence Chevroletin std kilitlerini araştırın, çıkmasını felan bulabilirsiniz.... Daha çok asfaltta kullanılan araçlar için daha müsait oluyor bu kilitler. Ankara' da Akgün Aydın' a danışabilirsiniz. Dürüstler ve Akgün Amca çok tecrübeli. Sitede, servisler bölümünde tanıtımı var. Gezenbilir' den Alp' in selamını söyleyin. Ellerindeçok fazla Chevrolet parçası var. Sıfır...

Sağlıcakla...

hesapladığınız tutara gümrükde ilave etmek lazım o kadarlık fatura gümrüğe takılır birde gümrük ödiyeceğinizi düşünün.

hakan3005' Alıntı:
çok tesekkurler alfonse
Rica ederim. Dün, adımı vererek, selamı mı söyleyerek, İstanbul' dan Akgün amcayı arayan siz miydiniz acaba?
Ne dediler...?
Merak ettim...

Arkada Detroit kullanıyorum. Asfaltta çok rahatlıkla kullanabilirsiniz. Varlığını çok nadir hissedersiniz.

alper hocam tabıkı yazın yayladayız bılıyorsun bu senekı çadır sayımız yaklasık.50 olucak.bu sene baska sehırlerden mısafılrlerımızı de cagırıcaz :smiley:

alfonse evet sızın selamınızı soleyen bendım.elmızde var ddı akgun amca sonra dıf oranlarını sordu. ama sımdı daha ılerlıyemedık.urunun olup olmadıgını henuz ogrenmıs degılım

iksje' Alıntı:
Arkada Detroit kullanıyorum. Asfaltta çok rahatlıkla kullanabilirsiniz. Varlığını çok nadir hissedersiniz.
Hangi aracınıda detroit kullanıyorsunuz...?
Jeep toplanımındaki o yüksek gri zj' de mi....?
96 üstü galiba... Aliminyum dana 44' mü var arkada, orjinal?. Aks kesmiyor mu arazide detroitle kullandığınızda...?
Hard off road da zorladınız mı hiç dana 44' ü, Detroiti...?

hakan3005' Alıntı:
alfonse evet sızın selamınızı soleyen bendım.elmızde var ddı akgun amca sonra dıf oranlarını sordu. ama sımdı daha ılerlıyemedık.urunun olup olmadıgını henuz ogrenmıs degılım
Dif oranı kovanda veya saplamalarındaki plakada yazar...
3.25' tir büyük ihtimal....
Karar verin, ben Akgün amcayla bir daha konuşurum....
Limited Slip çok güzel ve yeterli hard off-road yapmayacaksınız... Biz alpaslan' la çamurda seyrettik birbirimizin tekerleklerini...

Fiyat verdi mi Akgün amca?

Sizin Ankara Kolejli 74 doğumlu felan bi akarabanız v.s. var mı aynı soyadlı?

Alfonse' Alıntı:
96 üstü galiba... Aliminyum dana 44' mü var arkada, orjinal?. Aks kesmiyor mu arazide detroitle kullandığınızda...?

Alp bende Detoit locker nospin var , arka aks rover axle , standard, lastikler 35 inch, oran 3.54 , arazi 1,667 sorun yok , detroit locker 5 senedir takılı tüm Türkiyeyi gezdirdim ona aynı akslarla, gereğine arazi gereğinde düz yol, hemde onbinlerce kilometre. ;D

Limited slip hikayenin baş aktörü öyle birşey yok, ya kilit vardır ya yoktur, limited slip varmış gibi yapan ama olmayan bir kilit. Yani aslında kilit milit yok ama sanki varmış gibi yapıyor ;D

Alfonse' Alıntı:

XJ Chrysler 8,25

discovery-V8' Alıntı:
Alp bende Detoit locker nospin var , arka aks rover axle , standard, lastikler 35 inch, oran 3.54 , arazi 1,667 sorun yok , detroit locker 5 senedir takılı tüm Türkiyeyi gezdirdim ona aynı akslarla, gereğine arazi gereğinde düz yol, hemde onbinlerce kilometre. ;D

Limited slip hikayenin baş aktörü öyle birşey yok, ya kilit vardır ya yoktur, limited slip varmış gibi yapan ama olmayan bir kilit. Yani aslında kilit milit yok ama sanki varmış gibi yapıyor ;D
:smiley:

Ben sallıyorum abi zaten ;D

Viscoz Couplin' li aktarma şanzmanlı, Limited Slip Difli aracı cılk ama derin olmayan çamurda kalkarken seyretmek çok keyifli..... :smiley: Bi o teker dönüyor, bi bakmışsın öbürü, kafasına göre, oyuncak gibi :smiley: eğlenceli....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR