disco 2 TD5 land cruiser HDJ 80 sabah ilk marş

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,649

RedlinE

Land CRUISER VX 80 HDJ-1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar Cem kardeşimle boluda attigimiz kampda girdigimiz iddea sonuçu sabah kalkip ilk marşsa basma animiz.
Birde cem kardeşimi seviyorum.

Hayatimin manasi çiçegimmmm..
sen o tenekeyi satarsan ben kimle makara geçeçegim.
sonra kanserden olecegim.

Başina bela olup arabana satma ilanlari verdirdigim için kusuruma bakma kardeşim. Bu tipitipler nasil araç imal ettilerde bela ettiler 80 leri milletin başina :smiley:

Lazdan Ruma sevgilerle :smiley:

http://www.dailymotion.com/video/xh35cw_disco-2-td5-land-cruiser-hdj-80-sabah-ylk-mary_auto

Etiketler
Ynt: disco 2 TD5 land cruiser HDJ 80 sabah ilk marş

koymasaydın iyidi abi ya ;D

Benim burda açılmıyor, eve gidince izleyeceğim inşallah, şu anda yorum yapamıyorum.

ne adamsın laz Allah diline düşürmesin..

Geç çalışıyor ama belki daha iyi gidiyor adamın araba ;D

biz onu geç çalışma ihtimalini sevdik ;D ;D ;D ;D ;D ;D

(hiç çalışmamasından iyidir diye ;D ;D ;D)

ben 100 milyona araba yapacağım marşa bas kimse yok , birdaha bas yine kimse yok.... yakarım onu yakarım karşısında çayımı içer keyfime bakarım... ;D ;D ;D

Hani anlatma derler ya, neyse etrafta dostlar oldukça kem gözler barınamaz.
Benim FJ40 misal, 84 model fiyat 20 000 civarı desek, 3 haftadır hiç marş yapmadı, geçen pazar bir basayımda akü kendine gelsin dedim.
Bastım 1,2,3. saniyede kükredi aslan parçası.
Allah nazarlardan saklasın. :D

aozturk' Alıntı:
ben 100 milyona araba yapacağım marşa bas kimse yok , birdaha bas yine kimse yok.... yakarım onu yakarım karşısında çayımı içer keyfime bakarım... ;D ;D ;D

Bakkan' Alıntı:
Hani anlatma derler ya, neyse etrafta dostlar oldukça kem gözler barınamaz.
Benim FJ40 misal, 84 model fiyat 20 000 civarı desek, 3 haftadır hiç marş yapmadı, geçen pazar bir basayımda akü kendine gelsin dedim.
Bastım 1,2,3. saniyede kükredi aslan parçası.
Allah nazarlardan saklasın. :D

amin amin Burak ama seninki benzinli kükremesi ;)

Toyota anahtarı görünce çalıştı :smiley: Şaka bi yana 2 araçta çok güzel emek sarf edilmiş kazasız sürüşler dilerim...

cemtascioglu' Alıntı:
kofti laz mazot hortumlarını sıparıs ettım hava alıyor sende gordun duydun benım mars arızalanmadan once tık calısıyordu ;D

ya bu adamı sürekli masrafa sokuyorsunuz arabada değişmedik tek kendisi kaldı ;D ;D ;D ;D

kofti dedi adam bana yaa dostumm hortumlar hevitutii dimii?

Hortumlarini tak gel bir yemegini daha yeriz gulumm.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.